آشنایی با روش تهیه‌ی براونیز نوتلا


فر رو روی 170 درجه سانتی گراد قرار بدید. ]]>
فر رو روی 170 درجه سانتی گراد قرار بدید. ]]>
آشنایی با روش تهیه‌ی براونیز نوتلا
فر رو روی 170 درجه سانتی گراد قرار بدید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی براونیز نوتلا

مواد اولیه:

تخم مرغ 4 عدد
نوتلا 1 پیمانه

روش تهیه:

فر رو روی 170 درجه سانتی گراد قرار بدید. یک قالب مربعی به ابعاد حدودا 20 در 20 سانتی متر رو انتخاب کنید. کف قالب رو چرب کنید. بعد داخل اون رو کاغذ روغنی بندازید. کمی کاغذ رو بزرگ تر برش بزنید که از دو طرف قالب آویزون باشه.
تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه بزرگ بشکنید. اگه دوست داشته باشید میتونید کمی وانیل هم به تخم مرغ ها اضافه کنید.اول با دور کند و بعد هم با دور متوسط همزن شروع کنید به همزدن تخم مرغ ها. تخم مرغها رو باید اونقدری هم بزنید که رنگشون کرم رنگ بشه و خودشون هم حالت خامه ای و سبک پیدا کنن. به طور معمول حدودا 8 دقیقه طول میکشه. این مرحله خیلی مهمه اگه تخم مرغ ها به خوبی هم زده نشن، به جای براونیز، املت خواهید داشت!یک پیمانه نوتلا رو داخل مایکروفر گرم کنید و یا اون رو روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری بذارید. حواستون باشه که نوتلا رو نسوزونید فقط باید گرم و روان بشه.هر چند ثانیه نوتلا رو هم بزنید تا زمانی که یکدست به صورت مایعی روان در بیاد. بعد اون رو از روی حرارت بردارید.در حالی که دارید تخم مرغ ها رو هم میزنید، نوتلا روان و رقیق شده رو بهش اضافه کنید. به محض اینکه نوتلا با تخم مرغ ها مخلوط شد، همزن رو خاموش کنید.بعد کمی با قاشق مواد رو هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط بشن. در هم زدن نباید زیاده روی بشه. چون ما نمیخوایم حباب هایی که توی تخم مرغ ها ایجاد شده از بین بره.حالا مخلوط نوتلا و تخم مرغ رو داخل قالبی که از قبل آماده کردید بریزید.قالب رو داخل فری که از قبل گرم شده قرار بدید، براونیز به زمانی بین 25 تا 30 دقیقه برای پخته شدن نیاز داره.یک خلال دندان رو در مرکز براونیز فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن بشید. بروانیز رو نباید بیش از حد بپزید که خشک بشه. براونیز باید رویه خشک و مرکز نرم و کمی مذاب و در عین حال پخته داشته باشه.ظرف رو از فر خارج کرده و روی توری قرار بدید تا خنک بشه. براونیز توی فر پف میکنه ولی بعد از خارج کردن از فر باز پفش میخوابه.براونیز رو وقتی که هنوز گرمه هم میشه خورد. ولی اینجوری برش های صاف و سالم ازش در نمیاد پس اجازه بدید خنک بشه بعد برشش بزنید.این براونیز نوتلاهای خوشمزه رو در ظرف در بسته و در دمای محیط تا یک هفته میشه نگهداری کرد ولی اینقدر خوشمزست که چیزی ازش باقی نمی مونه.منبع: دونفره
آشنایی با روش تهیه‌ی براونیز نوتلامشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .