راهنمای سفر سه روزه به رشت (+عکس)


پول‌نیوز -بهترین فصل برای سفر به رشت اوایل بهار تا اواخر اردیبهشت ماه و یا پاییز است چرا که دیگر از آن هوای گرم و شرجی تابستان خبری نیست و می توان رشت را با یک هوای خنک و باران های زیاد تجربه کرد. یادتان باشد در سفر به رشت حتما چتر همراهتان باشد.
راهنمای سفر سه روزه به رشت (+عکس)

راهنمای سفر سه روزه به رشت (+عکس)

راهنمای سفر سه روزه به رشت (+عکس)

روز اول :
به اصلی‌ترین میدان شهر، یعنی میدان شهرداری سر بزنید. میدان شهرداری از سه طرف سنگ‌فرش شده است و از هر خیابانی که وارد آن بشوید، با مغازه‌ها و کافه‌های قدیمی و نوستالژیک زیادی مواجه می‌شوید. به وسط میدان که برسید اولین چیزی که نظرتان را جلب می‌کند، عمارت‌های بزرگ و سفیدرنگ کاخ شهرداری، موزه‌‌ی پست و هتل ایران هستندکه معماری منحصر به فردی دارند. می‌توانید وارد هر کدام از این عمارت‌ها بشوید و با تاریخشان بیشتر آشنا بشوید.

ناهار را در رستوران چلوشیش در میدان توشیبا میل کنید تا یکی از مهمترین غذاهای رشت، یعنی کباب ترش را در سینی‌های کوچک مسی به همراه کته‌‌ای که از برنج اصیل ایرانی درست شده است، همراه با موسیقی محلی گیلکی تجربه کنید.

عصر به باغ محتشم بروید و زمانی را زیر درخت های بلند و سرسبز آن قدم بزنید تا به عمارت کلاه‌ فرنگی که قدمتش به دوران قاجار برمی‌گردد برسید، اگر خسته نیستید، از باغ محتشم به سمت سبزه میدان رشت پیاده روی کنید. سبزه میدان یکی از اصلی‌ترین میدان‌های رشت است که نقشه‌ی جالبی دارد و از قدیم مکانی بوده است برای دور هم جمع شدن مردم. حالا که تا سبزه میدان آمدید،پیشنهاد می‌کنم به یک کافه در طبقه‌ بالای یک خانه‌ی قدیمی سر بزنید؛ کافه زیبا، جاییست که تمام وسایلش، از صندلی‌ که روی آن می نشینید تا فنجانی که در آن چای و قهوه می‌نوشید و یا همه‌ لوسترهایی که به سقف آویخته شده اند، همه تاریخی و عتیقه‌اند.

روز دوم:
صبح زود بیدار شوید، داخل یک سبد وسایل صبحانه بگذارید و از جنوب رشت، 15 کیلومتر از شهر فاصله بگیرید. به روستای سقالکسار که رسیدید، با منظره‌ غیرمنتظره‌ای روبرو می‌شوید؛ دریاچه‌ای بزرگ که از اطراف با درخت‌های سرسبز زیادی احاطه‌ شده است. صبحانه را کنار دریاچه بخورید. سعی کنید روز غیرتعطیل به این دریاچه بروید تا از سکوت آن لذت ببرید. البته امیدوارم زمانی به سقالکسار بروید که هوا ابری باشد و مه جنگل را پوشانده باشد. به رشت برگردید.

فکر می‌کنم امروز بهتر باشد که طعم خورش های محلی رشت رابچشید. رستوران شورکولی شاید بهترین انتخاب باشد، چون طعم خورش‌هایش به دست‌پخت کدبانوهای گیلکی نزدیک است. اناربیج و لَوَنگی را هم حتما امتحان کنید. قبل از تاریکی، به خیابان ساغری‌سازان در بلوار مطهری بروید. ساغری‌سازان جزو بافت تاریخی رشت محسوب می‌شود و قدمت زیادی دارد.

می‌توانید دقایقی را در این محله قدم بزنید و از خانه‌های قدیمی و معماری‌های تاریخی‌ اش لذت ببرید. عصر به محله‌ی چمارسرا و بقعه‌ی دانای علی بروید. مردم رشت اعتقاد خاصی به دانای علی داشتند زیرا او قادر بوده است طی‌الارض کند و همزمان در دو مکان و یا زمان حضور داشته باشد و زمانی که راز این توانایی او بر دیگران فاش می‌شود، یک روز از مکان همین بقعه برای همیشه ناپدید می‌شود.

روز سوم :
باز هم صبح زود بیدار شوید و صبحانه نخورده از محل اقامتتان بیرون بزنید. این بار از سمت خیابان امام به میدان شهرداری بروید. به پیاده‌راه شهرداری که برسید سمت راستتان یک در فلزی قدیمی زنگ‌زده می‌بینید که داخلش، وسط حیاط، یک خانه‌ی بزرگ خاکستری، با ستون‌های بلند و رنگ ‌‌و ‌رو رفته وجود دارد، که در و پنجره‌های زیادی دارد. اینجا یک کافه‌ی قدیمیست. یک املت با یک استکان چای سفارش بدهید و یکی از بهترین صبحانه‌های زندگی‌تان را تجربه کنید. از کافه که بیرون آمدید چند قدمی که به سمت میدان شهرداری بروید، سمت راستتان، سردرِ «بازار بزرگ رشت» را می‌بینید.

رشت با این بازار هویت پیدا می‌کند. با قدم زدن در این بازار می‌توانید جریان طبیعی زندگی مردم رشت را از نزدیک لمس کنید. با ورود به بازار، از کنار گاری‌های رنگارنگ میوه‌ و سبزیجات محلی، سطل‌های پر از زیتون، گردو و رب انار عبور می‌کنید.

همه‌ی فروشنده‌ها با لهجه‌های گیلکی، با آوازهای ساخته ‌خودشان، محصولاتشان را با صدای بلند تبلیغ می‌کنند. از همان اول بازار، یک رشته خوشکار بخرید و داغ داغ بخورید. در این بازار از شیر مرغ تا جان آدمیزاد پیدا می‌شود و هرچقدر بیشتر در پیچ و خم‌ آن گم شوید، لذت بیشتری می‌برید. برای ناهار می‌توانید به رستوران محرم بروید که یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین رستوران‌های رشت است.

بلافاصله بعد از ناهار، به سمت جنگل سراوان و موزه‌ی میراث روستایی گیلان بروید شب را به میدان شهرداری برگردید. یک استکان چای آلبالو از خانم مسنی که روی گاری سماورهای بزرگی گذاشته است بخرید و لحظاتی را در میدان چای بنوشید و رفت‌و‌آمد مردم را نظاره کنید. شاید خیلی سالم به نظر نیاید، اما حتما یک سیخ گوشت از گاری‌های کباب‌فروش بخرید و ایستاده کنار خیابان نوش جان کنید.



منبع:لست سکند


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(ترانسفر) استقبال فرودگاهی چیست؟