رفع لکنت زبان با «شربت اگیر ترکی»/ کنکوری‌ها مصرف این نوشیدنی خوشمزه را فراموش نکنند


رفع لکنت زبان با «شربت اگیر ترکی»/ کنکوری‌ها مصرف این نوشیدنی خوشمزه را فراموش نکنند

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در رفع لکنت زبان، تسریع زبان باز کردن کودکان موثر دانست.

رفع لکنت زبان با «شربت اگیر ترکی»/ کنکوری‌ها مصرف این نوشیدنی خوشمزه را فراموش نکنندبه گزارش فانوس، شربت اگیر ترکی یا گیاه وج (اگیر ترکی+خرنوب+زنجبیل+گشنیز+آب+عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فیبر، اسیدفولیک، روی (زینک)، فسفر، پلی فنول، فولات، زینجیبرن و ... است.

برای بررسی خواص شربت اگیر ترکی و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت اگیر ترکی گفت: مصرف این شربت موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه می‌شود؛ لذا قدرت یادگیری را بالا می‌برد و از آلزایمر پیشگیری می‌کند؛ بنابراین برای افرادی که فعالیت‌های فکری زیادی دارند از جمله دانش‌آموزان و دانشجویان بسیار مفید است.

وی افزود: فیبر موجود در شربت اگیر ترکی موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده‌ها می‌شود؛ لذا هضم غذا را آسان کرده و یبوست را رفع می‌کند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت قدرت باروری را مخصوصا در مردان افزایش می‌دهد؛ لذا برای افرادی که مشکل باروری دارند یا دچار سردمزاجی هستند بسیار مفید و اثربخش است.

عظمایی بیان کرد: شربت اگیر ترکی موجب تقویت اعضای رئیسه بدن یعنی قلب، کبد و مغز می‌شود.

وی اظهار کرد: یکی از خواص این شربت بی‌نظیر رفع لکنت زبان است؛ علاوه بر این برای کودکانی که تازه شروع به حرف زدن می‌کنند بسیار مفید است و این امر را تسریع می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: مصرف این شربت موجب رفع درد‌های استخوانی و ماهیچه‌ای می‌شود؛ لذا برای افراد مبتلا به ورم مفاصل و روماتیسم مفصلی بسیار مفید و سودمند است.عظمایی گفت: از دیگر خواص شربت اگیر ترکی می‌توان به بهبود عوارض سکته مغزی، درمان مشکلات پوستی، ضد تشنج، بهبود جریان خون، تقویت سیستم قلبی عروقی، تقویت بینایی و افزایش اشتها اشاره کرد.

وی اظهار کرد: این شربت تاثیر چشمگیری در رفع سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه دارد؛ لذا برای افراد مبتلا به این عارضه‌ها بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است؛ همچنین افراد گرم مزاج نباید در مصرف این شربت زیاده‌روی کنند.

عظمایی بیان کرد: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.


-گیاه اگیر ترکی ۶۰ گرم
-گیاه خرنوب ۳۰ گرم
-زنجبیل ۲۰ گرم
-تخم گشنیز ۲۰ گرم
-آب ۲ لیتر
-عسل نیم کیلو

-برای تهیه این شربت ابتدا گیاه اگیر ترکی، گیاه خرنوب، تخم گشنیز و زنجبیل را نیم‌کوب می‌کنیم.
-سپس درون آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم ۶-۵ ساعت بماند.
-آب را به مدت ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم می‌جوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی‌گراد شد عسل را اضافه می‌کنیم.
-شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

-برای تهیه یک لیوان از این شربت ۵-۴ قاشق غذاخوری از آن را درون لیوان می‌ریزیم و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.
نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال به جای آب جوشیده ولرم از آب خنک استفاده می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

بیش از 30 درصد ایرانی‌ها کبد چرب دارند / این غذاها را مصرف نکنید