درمان پوکی استخوان و خستگی زودرس با معجون شیر و پودر سنجد


درمان پوکی استخوان و خستگی زودرس با معجون شیر و پودر سنجد

معجون شیر و پودر سنجد یکی از پرخاصیت ترین نوشیدنی های طب سنتی است که حاوی منیزم و کلسیم بالاست

معجون شیر و پودر سنجد یکی از پرخاصیت ترین نوشیدنی های طب سنتی است که حاوی منیزم و کلسیم بالاست

خواص معجون شیر و پودر سنجد برای درمان پوکی استخوان و خستگی زودرس

محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره فواید مصرف ترکیب شیر و پودر سنجد، اظهار کرد: ترکیب شیر و پودر سنجد یکی از پرخاصیت‌ترین نوشیدنی‌های ارائه شده در طب سنتی است که می‌تواند به جذب املاح معدنی و مواد مغذی مثل منیزیم و کلسیم کمک کند.

ترکیب پودر سنجد وشیر می‌تواند از بروز بیماری‌هایی مثل پوکی استخوان جلوگیری کند و به طو کلی قوای استخوانی را بهبود بخشد؛ همچنین از بروز خستگی‌های زودهنگام پیشگیری می‌کندزیرا اغلب خستگی‌های زودهنگام به دلیل کمبود منیزیم و کلسیم ایجاد می‌شود که با مصرف این ترکیب، خستگی رفع می‌شود و شادابی و انرژی به بدن بازمی‌گردد.

بهتر است سنجد استفاده شده در این ترکیب توسط خودتان پوست کنده و مغز آن آسیاب شود تا از کیفیت پودر سنجد تهیه شده اطمینان داشته باشید؛ در هنگام تهیه سنجد هم به کیفیت آن دقت کنید تا محصول نهایی اثر بخشی لازم را داشته باشد.


بیشتر بدانید : این 'س' هفت سین را بیشتر بشناسید

بیشتر بدانید : خواص سنجد از نظر طب سنتی برای سلامت

شیوه صحیح ترکیب پودر سنجد و شیر

درمان پوکی استخوان و خستگی زودرس با معجون شیر و پودر سنجد

طرز تهیه پودر سنجد و شیر
یک قاشق غذا‌خوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان‌وعده میل کنید.

با 14 روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنید؛ 70 یا 72 روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.

توجه داشته باشید که برخی افراد شیر گرم و برخی افراد شیر سرد را برای استفاده از این ترکیب ترجیح می‌دهند، پس می‌توانید مطابق مزاجتان از شیر با دمای مناسب استفاده کنید.

مصرف این ترکیب برای جوانان محدودیتی ندارد اما ممکن است افراد میانسال و مسن را با اختلالات گوارشی مثل یبوست مواجه کند؛ اگرچه شیر گرم خاصیت مسهل بودن دارد اما مصرف این ترکیب گاهی افراد با سن بالاتر را با مشکل مواجه می‌کند.

افراد میانسال می‌توانند با مصرف همزمان سیر و سنجد با مربای بالنگ، مربای به، مربای گل و عسل از عوارض گوارشی این ترکیب جلوگیری کنند و از خواص آن بهره برند.

این متخصص طب سنتی تشریح کرد: ترکیب پودر سنجد و شیر به دلیل املاح معدنی سرشاری که دارد سطوح مفصلی را روان و از بروز آرتروز و عوارض ناشی از آن جلوگیری می‌کند.


بیشتر بدانید : پودر سنجد واقعا برای پوکی استخوان مفید است؟

بیشتر بدانید : سودمندی سنجد برای درمان آرتروز



گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: yjc.ir



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

گزارش پیشرفت عملیات ویژه نظامی روسیه علیه ارتش اوکراین در 24 ساعت گذشته