طرز تهیه پاستا کلم بروکسل مرحله به مرحله
پاستاهایی که به جای انواع گوشت داخلشون از سبزیجات استفاده میشه واقعا خوشمزه هستن، حتی گاهی خیلی خوشمزهتر و سالمتر از پاستاهای گوشتی. مثل پاستایی که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم.
پاستاهایی که به جای انواع گوشت داخلشون از سبزیجات استفاده میشه واقعا خوشمزه هستن، حتی گاهی خیلی خوشمزهتر و سالمتر از پاستاهای گوشتی. مثل پاستایی که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم که داخلش از اسفناج، کلم بروکسل و گوجه گیلاسی استفاده شده که همشون سرشار از مواد مغذیای مثل آهن، کلسیم و پروتئین هستن، دیگه چی از این بهتر سالم، سبک و مقوی…
مواد لازم برای تهیه پاستا کلم بروکسل
۲۵۰ گرم پاستا با شکل دلخواه
۲ پیمانه کلم بروکسل
۱ پیمانه گوجه گیلاسی
۲ حبه سیر
۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان
۲ پیمانه اسفناج تازه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه پاستا بروکسل
ابتدا پاستا رو داخل آب جوش بریزین و برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشونین تا نرم بشه.
تا پاستا میپزه کلمهای بروکسل رو از وسط نصف کنین.
حالا کلم هارو داخل آبجوش بریزین و بذارین یکی دو دقیقه بمونن تا نرم بشن و بپزن.
بعد کلم هارو داخل آبکش بریزین تا آب اضافیشون بره.
حالا اسفناج، پنیر پارمزان، سیر و روغن زیتون رو داخل غذاساز بریزین.
غذاساز رو چند پالس بزنین تا یه سس یکنواخت بدست بیاد.
حالا دیگه پاستا پخته پس آبکشش کنین و بعد داخل یه ماهیتابه که روی حرارت متوسط بریزینش و سس اسفناج رو بهش اضافه کرده و هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه.
در نهایت کلمهای پخته و گوجه گیلاسیای که از وسط نصف کردین رو هم اضافه کرده نمک هم بریزین و مواد رو برای ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین تا مزهها به خورد هم بره و پاستا داغ بشه.
حالا پاستای خوشمزه شما حاضره … نوش جان
منبع: دونفره
مواد لازم برای تهیه پاستا کلم بروکسل
۲۵۰ گرم پاستا با شکل دلخواه
۲ پیمانه کلم بروکسل
۱ پیمانه گوجه گیلاسی
۲ حبه سیر
۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان
۲ پیمانه اسفناج تازه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه پاستا بروکسل
ابتدا پاستا رو داخل آب جوش بریزین و برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشونین تا نرم بشه.
تا پاستا میپزه کلمهای بروکسل رو از وسط نصف کنین.
حالا کلم هارو داخل آبجوش بریزین و بذارین یکی دو دقیقه بمونن تا نرم بشن و بپزن.
بعد کلم هارو داخل آبکش بریزین تا آب اضافیشون بره.
حالا اسفناج، پنیر پارمزان، سیر و روغن زیتون رو داخل غذاساز بریزین.
غذاساز رو چند پالس بزنین تا یه سس یکنواخت بدست بیاد.
حالا دیگه پاستا پخته پس آبکشش کنین و بعد داخل یه ماهیتابه که روی حرارت متوسط بریزینش و سس اسفناج رو بهش اضافه کرده و هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه.
در نهایت کلمهای پخته و گوجه گیلاسیای که از وسط نصف کردین رو هم اضافه کرده نمک هم بریزین و مواد رو برای ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین تا مزهها به خورد هم بره و پاستا داغ بشه.
حالا پاستای خوشمزه شما حاضره … نوش جان
منبع: دونفره