طرز تهیه انواع حلوا های مختلف با فیلم
حلوای رمضان,طرز تهیه انواع حلوای مجلسی طرز تهیه انواع حلوای مجلسی را برای شما عزیزان قرار می دهیم تا در ایام ماه مبارک رمضان برای خانواده تان طعم های مختلف این دسر خوشمزه و مقوی را آماده کنید فیلم آموزش طرز تهیه حلوا خرمایی توسط یکی از ماهرترین آشپزان ایرانی را مشاهده میکنید طرز تهیه … نوشته طرز تهیه انواع حلوا های مختلف با فیلم اولین بار در...
حلوای رمضان,طرز تهیه انواع حلوای مجلسی
طرز تهیه حلوای مجلسی :
آرد سنگک یک کیلو | شش پیمانه |
روغننباتی | دو پیمانه |
روغنمایع | نصف پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
حلوا شکری | ۱۰۰ گرم |
پودر گلسرخ | یک قاشق چایخوری |
زنجبیل و فلفلسیاه | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
هل، دارچین و زیره سائیده | یک قاشق چایخوری |
پودر نارگیل و کنجد | به میزان لازم |
طرز تهیه حلوای مجلسی :
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم. سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید.
(حدود ۳۰ دقیقه) سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
مواد لازم شربت حلوا
شکر | چهار پیمانه |
آب | دو پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شربت
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.
طرز تهیه حلوای هویج :
طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج
کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!….
آرد | ۱ پیمانه +۱ ق س |
روغن مایع | نصف پیمانه +۴ ق س |
شکر | ۲ پیمانه +۲ ق س |
گلاب | نصف پیمانه +۴ ق س |
هویج | نیم کیلو |
زعفران آب کرده | به مقدار لازم |
منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .
طرز تهیه حلاوی هویج :
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.
نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا
یه دست له و پوره شن. آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.
حلوای هویج تبریزی
زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه .
نکته :
رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.
حلوای هویج رولتی
بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.
حلوای هویج با آرد گندم,طرز تهیه انواع حلوای مجلسی
هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.
حلوای هویج شیرازی,انواع حلواهای ایرانی
هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.
حلوای هویج با آرد گندم
و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.
حلوای هویج ارومیه
سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید…
حلوای هویج با آرد برنج,انواع حلواهای ایرانی
خوشمزه ترین حلوای هویج,انواع حلواهای ایرانی
اموزش تزیین حلوا با قاشق
طرز تهیه حلوا با نشاسته و زعفران
انواع حلوا با تصویر,طرز تهیه انواع حلوای مجلسی
وقتی به این مرحله رسید ، حلوا آماده ست.
نکته :
حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.
تزیین حلوا به شکل گل رز
برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.
انواع حلوا با شیر,انواع حلواهای ایرانی
نکته :
اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.
طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج
و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.
اسامی انواع حلوا
و داخل ظرف سرو بچینین.
بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!…نوش جان!
حلوای رمضان,طرز تهیه انواع حلوای مجلسی
طرز تهیه حلوای شیر :
تزیین حلوای شیر,طرز تهیه انواع حلوای مجلسی
حلوای شیر خوشمزه است و به راحتی تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه حلوای شیر :
آرد برنج | نصف لیوان |
گلاب | نصف استکان |
شیر | یک کیلو |
شکر | دو لیوان |
نشاسته | یک لیوان |
آب | ۴ لیوان |
* نشاسته را در ۴ لیوان آب سرد حل میکنیم و آن را از صافی رد میکنیم.
* بعد آرد برنج را در شیر حل میکنیم. آن را هم از صافی رد میکنیم( توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد).
*
سپس شکر، نشاستهی حل شده و محلول آرد برنج و شیر را با هم مخلوط میکنیم و
در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. باید آن را مرتب هم بزنیم
تا ته نگیرد و مایه به جوش آید و غلیظ شود.
* بعد گلاب را به آن اضافه میکنیم. زمان هم زدن وقتی خط قاشق روی آن محو نشد( یعنی غلیظ شد) آنگاه آن را از روی آتش بر میداریم.
این حلوا را اغلب شیرازیها در ماه مبارک رمضان درست میکنند.
روش تهیه حلوای پاستیلی بدون شکر :
فیلم طرز تهیه حلوای شیر,انواع حلواهای ایرانی
طرز تهیه حلوای پاستیلی بدون شکر
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه : برای ۵ نفر
گلاب به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
آب ۲ونیم لیوان
آرد ۴قاشق غذاخوری سرپر
روغن ۳قاشق سوپخوری
شیره ۱لیوان
طرز تهیه حلوای پاستیلی :
ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم می زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشه و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین بهش اضافه کنید.
قابلمه تفلون رو گاز بذارید حتما روی شعله متوسط باشه مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید.وسط پخت که نصف آبش رفت روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببنده البته نه اینکه خیلی سفت بشه که حالت جامد بگیره حالت نیمه مایع داشته باشه
بعد یک دیس رو چرب کنید مواد رو به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و رو حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف و یکدست پخش بشه بعد بذاریدش ۳ ساعت تو
یخچال بمونه بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدید یا با قالب بهش شکل مورد نظر بدین.میتونید با پودر گردو یا پسته واسه تزیین روش استفاده کنید.
نکته:
۱-میشه اصلا زعفران اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره میشه و رنگ زعفران اصلا پیدا نیس.
۲-از هر نوع شیره ای میشه استفاده کرد.
۳-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتره مقداری از آب لازم رو بجوشونید و با شیره مخلوط کنید تا شیره نرم بشه.
۴-امیدوارم که خوشتون بیاد ونظراتتون رو بهم بگید.
۵-میتونید مقداری پودر آجیل مثه گردو یا بادام یا پسته هم بهش اضافه کنید.حلوای پاستیلی بدون شکر
۶-رنگ حلوا دقیقا با رنگ شیره مرتبطه یعنی اگر از شیره تیره مثه انگور یا خرما استفاده کنید رنگش سیاه میشه و اگر از شیره های روشن یا حتی عسل استفاده
کنید رنگش روشن تر میشه.
۷-میتونید به جای آب از گلاب یا شیر استفاده کنید و به مواد حلوا ۲قاشق چایخوری پودر هل سبز هم اضافه کنید.
طرز تهیه حلوای سرلاک :
مواد لازم برای حلوای سرلاک :
آرد | نصف لیوان |
سرلاک | نصف لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
روغن | یک سوم لیوان |
آب | نصف لیوان |
گلاب | یک سوم لیوان |
شکر | دو قاشق غذاخوری |
زعفران | به مقدار کافی |
آب، گلاب، شکر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. چون سرلاک شیرین است مقدار شکر حلوا را خیلی کم باید بریزیم و همین موضوع که باعث می شود که حلوا دیگر کشدار و انگشت پیچ نباشد.
ولی مقدار شیرینی آن متعادل است. حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.
آرد و سرلاک را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم که نسوزد.
کمی که رنگش طلایی شد کافی است. ( فقط یه کم )
دقت کنید سریع می سوزد و تلخ می شود (اگه تجربه کافی ندارید بهتر است آرد را تفت بدهید و بعد از آن که رنگ گرفت سرلاک را اضافه کنید. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )
روغن و کره را اضافه می کنیم. مقدار کره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی که خمیری شود. باید کم کم روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به یک خمیر تقریبا شل برسید.
شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.
در حدی روی حرارت هم می زنیم که حلوا فرم گرفته و لطیف شود .
نکته : سرلاک با اضافه کردن آب پف می کند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.
رنگ حلوا و تیره و روشن بودن آن بستگی به میزان تفت دادن دارد که کاملا در اختیار خود شماست که چقدر آن را تفت بدهید.
داخل ظرف سرو ریخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئین می کنیم.
چون میزان روغن حلوا کم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.
طرز تهیه حلوا قالبی مغز دار :
حلوا قالبی مغز دار,طرز تهیه انواع حلوای مجلسی
واز حالت طبیعی فرنی کمی سفت تر بشه برای حلوا یک و نیم لیوان آرد گندم رو تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد سه چهارم لیوان آرد برنج اضافه می کنیم و
کمی تفت می دهیم
طرز تهیه حلوا قالبی مغز دار
طرز تهیه انواع حلوای مجلسی | انواع حلوا با تصویر
گرد آوری مطالب : iranbanou.com