آل سعود در اندیشه هم نشینی با صهیونیست ها


تهران - ایرنا - شکست های پی در پی آل سعود در جنگ یمن و همچنین سیاست های...
تهران - ایرنا - شکست های پی در پی آل سعود در جنگ یمن و همچنین سیاست های داخلی و منطقه ای مقامات سعودی، آنها را برای برون رفت از این شکست ها به فکر خرید سلاح های ساخت رژیم اسراییل و هم نشینی با صهیونیست ها انداخته است.

آل سعود این روزها به دنبال فرار از شکست‌های متعددی است که به دلیل سیاست‌های نادرست مقامات سعودی چه در داخل و چه در منطقه با آن دست به گریبان است؛ از گزارش اخیر سازمان ملل درباره قتل جمال خاشقچی و مقصر معرفی کردن رژیم سعودی گرفته تا سرکوب مخالفان داخلی با هر شیوه ممکن در کنار پاسخ رزمندگان یمنی به تجاوزهای مکرر متجاوزان سعودی - اماراتی همگی نشان میدهد که سران سعودی گرفتار نوعی سردرگمی شده اند. البته این سردرگمی نه تنها موجب متنبه شدن آل سعود نشده، بلکه آنها را برای برون رفت از این شکست ها به فکر آن انداخته که به جای اصلاح اعمال خود دست خود را به سمت رژیم اشغالگر قدس دراز کنند.

پایگاه خبری"الخلیج انلاین" چهارشنبه شب (۲۹ خرداد) به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که عربستان سعودی برای رصد مخالفان، دستگاه‌های جاسوسی فوق پیشرفته از رژیم صهیونیستی وارد می‌کند.

بنا بر این به گزارش، دولت ریاض تلاش می‌کند، خفقان و سرکوب علیه منتقدان را تشدید و تحرکات آنها را با دقت رصد کند، تا بتواند بر ناتوانی‌های نظامی اش در جنگ خونین یمن سرپوش بگذارد.

برخی منابع آگاه عربی جزئیات قرارداد نظامی جدید عربستان و رژیم صهیونیستی را فاش کردند که در هفته‌های اخیر بصورت مخفیانه، مستقیم و بدون حضور طرف سوم به امضا رسیده است.

این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، به پایگاه خبری الخلیج انلاین گفته‌اند: دولت سعودی این بار تلاش کرد دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی اش به تجهیزات پیشرفته‌ای مجهز شوند تا بتوانند رفت و آمدها و تحرکات شهروندانش در داخل و خارج از این کشور را رصد کنند، همزمان نیز تمامی مکالمات این افراد بوسیله ماهواره‌ها ضبط شود.

براساس گزارش این منابع عربی، برخی از کشورهای عرب و از جمله مصر و امارات از این قرارداد که از آن به قراردادی "پر هزینه" یاد شده است، مطلع بوده‌اند.

این منابع اعلام کردند: اسرائیل به بازار باز برای عربستان تبدیل شده و ریاض مایحتاج نظامی و فناوری خود را از تل آویو تأمین می‌کند.

براساس اعلام این منابع، "این قرارداد اواخر ماه می (اردیبهشت / خرداد) بدون حضور طرف سوم و مستقیماً میان دو طرف به امضا رسید و توافق بر سر جزئیات آن در لندن، پایتخت انگلیس انجام گرفت و مقرر شد که این تجهیزات براساس یک برنامه تهیه شده و پس از پرداخت کامل مبلغ آن از سوی عربستان به این کشور تحویل داده شود.

منابع مذکور ارزش این قرارداد را ۳۰۰ میلیون دلار برآورد کرده‌اند و بر اساس آن، قرار است یکهزار دستگاه فوق پیشرفته شنود از تلفن‌های شخصی برای کنترل تلفن همراه شهروندان عربستانی در اختیار سعودی‌ها قرار گیرد.

براساس گزارش این منابع، قرار است بخش دوم این قرارداد در ابتدای سال آینده میلادی (۲۰۲۰) انجام شود و حدود ۲ هزار دستگاه رصد و شنود بسیار کوچک به ریاض تحویل داده شود.

قرارداد دستگاه‌های شنود میان عربستان و رژیم صهیونیستی نخستین مورد در این خصوص نمی‌باشد و در گذشته نیز قراردادهایی میان دو طرف با حضور طرف سوم که بیشتر مواقع در آمریکا بود، انجام می شده است.

این منابع در پایان به الخلیج أنلاین گفته‌اند: کلید روابط عربستان و اسرائیل، تبادل همکاری‌های نظامی و فناوری است به همین خاطر رژیم اشغالگر قدس بدنبال آن است که برخی فناوری‌های مدرن و دستگاه‌های نظامی را در بازار کشورهای عربی بفروش برساند و از این طریق علاوه بر سودهای کلان، رفته رفته به این کشورها نزدیک تر شود.

البته رژیم صهیونیستی با فروش این فناوری‌ها با اعزام مستشار برای آموزش و نصب نرم افزارهای جاسوسی عملاً اختیار بسیاری از عملکردهای سرویس امنیتی عربستان را نیز نیز به دست می‌گیرد.

** گسترش روابط تل آویو – ریاض

آل سعود در اندیشه هم نشینی با صهیونیست ها

روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر بشدت گسترش یافته است، بویژه این گسترش را در روابط ریاض – تل آویو به وضوح می‌توان مشاهده کرد. نشانه‌های این موضوع در قراردادهای نظامی نمایان است که برجسته‌ترین آن را می‌توان خرید سامانه دفاعی "گنبد آهنین" از رژیم اشغالگر قدس دانست.

بنا بر اخبار منتشر شده روابط رژیم‌های عربستان و اسرائیل بهترین روزهای خود را سپری می‌کند، بطوری که "گادی آیزنکوت" رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در گفت وگو با روزنامه سعودی "إیلاف" اخیراً از آمادگی تل آویو برای همکاری امنیتی با ریاض برای مقابله با آنچه "نفوذ ایران" ادعا شده است، خبر داد.

مقامات سعودی و رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۸ میلادی در چارچوب عادی سازی روابط دیدارهای مختلفی با یکدیگر داشتند، بطوری که برخی رسانه‌های صهیونیستی در آن زمان فاش کردند که سرلشکر " احمد عسیری" معاون مستعفی سازمان اطلاعات سعودی و سخنگوی پیشین ائتلاف عربی، چندین بار به مناسبت‌های مختلف به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است.

اواسط سال گذشته (مهرماه ۱۳۹۷) بود که «یوگنی ساتانوفسکی» کارشناس مسائل اسرائیل و رئیس پیشین انجمن یهودیان روسیه نیز در مقاله‌ای که در یک روزنامه روسی منتشر کرد، از خرید سلاح عربستان بواسطه آذربایجان از اسرائیل پرده برداشت.

در این مقاله که پایگاه اینترنتی روسیا الیوم در همان زمان بخشی از آن را منتشر کرد، آمده است: مهم‌ترین مشتریان سلاح‌های ساخت کشورهای استقلال‌یافته از شوروی شامل عربستان، قطر، امارات و مصر هستند، اما در برهه کنونی شمار پرواز هواپیماهای باری از بلغارستان، اوکراین و صربستان به ابوظبی و ریاض کم شده است.

این کارشناس مسائل اسرائیل افزود: عربستان سعودی از بلغارستان، اوکراین، بلاروس و اسرائیل سلاح خریداری و از طریق آذربایجان تسلیحات فوق را به ریاض منتقل می‌کند.

ساتانوفسکی در مقاله خود خاطرنشان کرده، می‌توان فرض کرد که اسرائیل چند فروند هواپیمای بدون سرنشین، سامانه‌های رهگیری و شنود را در اختیار عربستان قرار داده است.

این کارشناس روسی در ادامه تاکید کرده، اگر بخواهیم از همکاری میان اسرائیل و عربستان سخن بگوییم، می‌توان گفت که اولویت خرید ریاض در دو بخش شنود و پهپاد است.

ساتانوفسکی خاطرنشان کرده، عربستان برای مخفی نگه داشتن عملیات انتقال تجهیزات به کشورش و برای آنکه لطمه‌ای به وجهه‌اش وارد نشود، از آذربایجان برای انتقال سلاح استفاده می‌کند.

اواسط مهرماه سال گذشته بود که پایگاه خبری فلسطین الیوم از از خرید ۵۰۰ دستگاه تانک مرکاوا توسط رژیم سعودی با واسطه‌گری اسپانیا از رژیم صهیونیستی خبر داد، خبری که حکایت از سیاست سیری ناپذیر آل سعود داشت.

بنا بر این گزارش، «محمد بن سلمان» ولیعهد و وزیر دفاع عربستان بهای این تانک‌ها را نقدی پرداخت کرد و تانک‌ها در مدت ۶ ماه از طریق نیروی دریایی اسپانیا به همراه کادری از افسران صهیونیست برای آموزش ارتش سعودی به عربستان منتقل می‌شوند. گفته شده که این قرارداد بزرگ‌ترین توافق محرمانه‌ای است که تاکنون بین عربستان و رژیم صهیونیستی انجام شده است.

قرار داده‌های مورد اشاره اولین و آخرین قراردادها آل سعود و رژیم صهیونیستی نبوده است؛ رژیم آل‌سعود برای مقابله با حملات موشکی ارتش و نیروهای مردمی یمن و حملات پهپادی آنها که این روزها خواب خوش را از متجاوزان سعودی گرفته، خرید سامانه‌های موشکی از رژیم صهیونیستی را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» چندی پیش در این زمینه نوشت: یک تاجر سلاح اروپایی درعربستان که نامش اعلام نشده است، گفته که ریاض درحال بررسی خرید سلاح‌های اسرائیلی از جمله سامانه موشکی گنبدآهنین است.

براساس این گزارش، سعودی‌ها خرید سلاح‌های ساخت اسرائیل را در نمایشگاه ابوظبی در امارات بررسی کرده‌اند.

اسناد و اخبار موجود نشان می‌دهد که آل سعود هر روز بیشتر در مسائل و مشکلات خود ساخته هرچند حمایت‌های فراوان یانکی‌ها و دیگر کشورهای غربی را در کنار خود دارد، اما شکست‌های پی درپی موجب شده تا دست به دامن صهیونیست که همان دشمن اصلی مسلمانان هستند، بشود.

مشکل مقامات سعودی این است که به جای اصلاح ایرادات خود و دست برداشتن از تجاوز و کشتار به دنبال ادامه سیاست‌های غلط خود در مسائل داخلی و خارجی به ویژه در موضوع یمن هستند، سیاست‌هایی که نابودی آل سعود را در زمانی نه چندان دور رقم خوهد زد.