دستور پخت اسپاگتی مرغ


دستور پخت اسپاگتی مرغ

پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که انواع بسیار متنوعی دارد. جالب است بدانید که ماکارونی ما ایرانی ها و لازانیا هم یک نوع پاستا محسوب می شوند که از غذاهای معروف کشور ایتالیا...

به گزارش زنان خبر، طرفداران اسپاگتی همیشه به دنبال راهی برای پخت یک اسپاگتی خوشمزه تر هستند که همین موضوع باعث شده است تا طرز تهیه اسپاگتی مرغ بی نظیری را برای شما عزیزان آماده کنیم.

مواد لازم برای اسپاگتی مرغ

۴۵۳ گرم گوجه فرنگی گیلاسی
دو عدد فلفل دلمه ای متوسط خرد شده
دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا آووکادو
۹۰۷ گرم گوشت مرغ بدون استخوان
دو ویک دوم پیمانه آب یا آب مرغ
دو پیمانه زیتون
یک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
دو عدد برگ بو
اسپاگتی به مقدار لازم
ریحان خرد شده

طرز تهیه

۱. یک عدد ماهیتابه را گرم کنید.کمی روغن در آن بریزید و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید. به مدت سه الی چهار دقیقه بپزید. سپس آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. گوجه فرنگی‌های گیلاسی را نیز به آن بیفزایید.

۲. ماهیتابه را دوباره روی حرارت بگذارید. مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بپزید. آب، زیتون، نمک، فلفل ، برگ بو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. اسپاگتی را بردارید و به ماهتیابه اضافه کنید.

۳. درب آن را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس درب را بردارید و به آرامی هم بزنید. دوباره درب ماهیتابه را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید. بعد از سپری شدن این زمان، حرارت را خاموش کنید و مواد را به ظرف فلفل و گوجه فرنگی انتقال دهید. روی این مواد ریحان بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه پاستا

پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که انواع بسیار متنوعی دارد. جالب است بدانید که ماکارونی ما ایرانی ها و لازانیا هم یک نوع پاستا محسوب می شوند که از غذاهای معروف کشور ایتالیا است.

اطلاعات تغذیه‌ای اسپاگتی مرغ

کالری:۳۶۶.۲

چربی کل:۱۱.۹ گرم

کلسترول: ۵۵میلی گرم

سدیم: ۶۰۶.۶ میلی گرم

کربوهیدرات:۳۷.۱ گرم

فیبر: ۵.۶ گرم

پروتئین:۳۱.۱ گرم


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ورود مخبر به ماجرای پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی / 48 ساعت مهلت پرداخت!