کیک پسته ای، خوشمزه و شیک


کیک پسته ای، خوشمزه و شیک

تخم مرغ را با شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب بزنید. سپس بیسکوئیت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید.

کیک پسته ای، خوشمزه و شیک
چی لازم دارم:

هل نرم شده ۳/۴ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱/۴ لیوان
شکر نرم شده برای تزئین
بیسکوئیت ساده گندم نرم شده ۱ لیوان
پسته نرم شده ۲ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان

چطور بپزم:

تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب بزنید. سپس بیسکوئیت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر، هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط نمایید.

مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود. کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین کنید.
منبع:بیتوته

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شیرینی کانولی ؛ شیرینی ایتالیایی صدفی با مغزی پنیر و شکلات