استفاده از روش پرتودهی برای کیفی‌سازی فرآورده‌های جانبی انگور


استفاده از روش پرتودهی برای کیفی‌سازی فرآورده‌های جانبی انگور

سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر گفت: در راستای گسترش همکاری های مشترک بین پژوهشکده انگور و کشمش و مرکز پرتودهی بناب، رئیس و اعضای هیئت علمی این مرکز در دانشگاه ملایر حضور یافته و ضمن آشنایی با توانمندی های دانشگاه به بحث و تبادل نظر پیرامون راه اندازی مرکز پرتودهی در دانشگاه ملایر پرداختند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز


زیباترین دختران دنیا در سال 2023