آغاز به کار سومین نمایشگاه کار در دانشگاه تبریز


آغاز به کار سومین نمایشگاه کار در دانشگاه تبریز

تبریز - ایرنا -  سومین نمایشگاه کار در قالب 42 غرفه امروز شنبه در محل مرکز رشد فناوری دانشگاه تبریز، آغاز به کار کرد.

رییس دانشگاه تبریز در آیین افتتاح سومین نمایشگاه کار در این مرکز دانشگاهی گفت: با توجه به جدی‌تر شدن تحریم‌ها، هم دانشگاه‌ها و هم صنعتی‌ها به ارتباط با هم علاقه‌مندتر شده‌اند.

میر رضا مجیدی با بیان اینکه دانشگاه آماده است در راستای حل مشکلات صنعتی جامعه گام بردارد، افزود: دانشگاه بارها برای کمک به حل آسیب‌های اجتماعی و مشکلات صنعت در جامعه اعلام آمادگی کرده است.

وی افزود: بحث ارتباط دانشگاه با صنعت یکی از دغدغه‌ها و آرزوهای ما در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب بوده است.

وی گفت: سالیان سال، دانشگاه، مسیر خود را طی کرده و رتبه‌های علمی زیادی به دست آورده و صنعتگران هم نیازهایشان را ارزان از بیرون تامین می‌کردند.

رییس دانشگاه تبریز بیان کرد: امروزه، زمان تربیت صرف نیرو در دانشگاه‌های نسل اول سپری و دانشگاه‌ها وارد نسل سوم شده‌اند.

وی بیان کرد: دانشگاه‌های ما به خصوص دانشگاه تبریز جزو رتبه های برتر هستند و به حدی رسیده‌ایم که چندین برابر نیازها علم تولید می‌کنیم.

وی یادآور شد: دانشگاه‌ها تلاش می‌کنند که دیوار فکری بین دانشگاه و جامعه برداشته شود.

مجیدی در ادامه با اشاره به برگزاری سومین نمایشگاه کار، گفت: این نمایشگاه جهت رفع مشکلات و ارتباط بیشتر دانشگاه با جامعه به ویژه ارتباط با صنعت برگزار می‌شود.

برپایی ۴۲ غرفه در نمایشگاه کار

مسوول مرکز رشد فناوری دانشگاه تبریز نیز گفت: ۴۲ غرفه در سومین نمایشگاه کار حضور دارند که حدود ۱۲ غرفه از دانشگاه تبریز یا دانشجویان و شرکت‌های عضو مرکز رشد دانشگاه تبریز هستند.

علی پور زیاد اضافه کرد: شرکت‌هایی که توسط دانشجویان دانشگاه ایجاد شده‌اند و تعدادی از شرکت‌های صنعتی نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

وی با بیان اینکه سعی شده‌ است تا گروه‌های مختلف درسی در سومین نمایشگاه کار حضور داشته باشند، گفت‌: عدم توجه کافی به رشته‌های علوم انسانی از مواردی است که در برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی احساس می‌شود.

مسوول مرکز رشد فناوری دانشگاه تبریز تاکید کرد: با توجه به اینکه دانشگاه تبریز، دانشگاهی مادر است، سعی شد تا به اندازه استفاده از رشته‌های فنی در برگزاری سومین نمایشگاه کار از رشته‌های علوم انسانی نیز استفاده شود.

وی متذکر شد: با وجود تلاش‌ها، متاسفانه عدم حضور پررنگ رشته‌های علوم انسانی از نقاط ضعف‌ این نمایشگاه است.

وی با اشاره به دستاوردهای دو دوره قبلی نمایشگاه کار در دانشگاه تبریز اظهار کرد: در دوره اول، حدود ۲۸ شرکت حضور داشتند و این دوره موجب ایجاد اشتغال برای ۲۸ نفر از دانشجویان شد، وجود مراوده مالی در برخی رشته‌های تحصیلی باعث شد تا دانشجویان به طور غیرمحسوسی به آینده امیدوار شوند و دیدگاه‌ها را نسبت به بیکاری محض تحصیلکردگان تغییر داد.

وی خاطرنشان کرد: دو دوره دوم نیز بهبود ۳۰ درصدی داشتیم و برای حدود ۴۰ الی ۴۵ نفر فرصت شغلی ایجاد شد.

وی بیان کرد: برگزاری دوره سوم، خواسته دانشجویان بود و تمامی اقدامات برای برگزاری نمایشگاه توسط خود دانشجویان انجام شده است. امیدواریم نتایج دوره سوم پررنگ‌تر از دوره‌های قبلی باشد.

مسوول مرکز رشد فناوری دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه کار باعث شد تا تعدادی شرکت نیز نیازهایشان را به ما اعلام کرده و تعدادی نیز از ما نیروی کار بخواهند.

وی خاطرنشان کرد: در گذشته هم دانشگاه و هم صنعت، مشکلاتشان را به تنهایی حل می‌کردند، اما الان وضع تحریم‌ها سبب شده است که این دو علاقه بیشتری برای ارتباط با هم داشته باشند. زمان زیادی طول نمی‌کشد که این پیوند قوی‌تر از گذشته شود.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آواز ماندگار؛ تمرین آواز استاد محمدرضا شجریان با همایون در 9 سالگی/ بنازم به این صدا ک...