350 هکتار در ایرانشهر به زیر کشت پیاز رفت


350 هکتار در ایرانشهر به زیر کشت پیاز رفت

زاهدان- ایرنا- مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: 350 هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان به زیر کشت پیاز رفت که نسبت به پارسال 15 درصد افزایش یافته است.

مجید فیاضی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برداشت پیاز در ایرانشهر از اواخر اسفند آغاز و تا اردیبهشت ادامه دارد.

وی با بیان اینکه از هر هکتار از زمین کشاورزی ایرانشهر به طور متوسط ۵٠ تا ۶٠ تن پیاز برداشت می‌شود افزود: پیش‌بینی می‌شود از این سطح زیر کشت بیش‌از ٢٠هزار تن محصول برداشت شود.

مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی در این شهرستان گفت: شرایط آب و هوایی منطقه موجب شده تا برای تولید پیاز کمتر از آفت کش‌ها استفاده شود و به همین دلیل محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است.

وی بیان کرد: پیاز تولیدی ایرانشهر علاوه بر عرضه در بازارهای سیستان و بلوچستان به استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، تهران، اصفهان و فارس حمل می‌شود.

فیاضی با اشاره به اهمیت اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی برای صرفه جویی در مصرف آب گفت: در فصل زمستان که همه جا سرما و برف و باران حاکم است و پیاز کمتری در بازار یافت می‌شود پیاز تولیدی شهرستان ایرانشهر نقش مهمی در تنظیم قیمت این محصول دارد.

وی افزود: حدود هزار نفر در کار کاشت و برداشت محصول پیاز در ایرانشهر مشغول به کار هستند.

مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر پیاز قابل کشت در این شهرستان را از ارقام «تگزاس و پریماورا» عنوان کرد.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

چگونه سوانح هوایی سرنوشت سیاسی کشورها را تغییر داد؟