طرز تهیه نخود بندری


مواد لازم برای نخودآب بندری : نخود 2 لیوان جوپرک 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم سرکه 2 قاشق غذاخوری پودر آویشن به مقدار لازم طرز پخت نخود بندری : برای پختن نخود بندری کافی است دو لیوان نخود را دو روز قبل خیس کنید و در …

مواد لازم برای نخودآب بندری :

نخود 2 لیوان
جوپرک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سرکه 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن به مقدار لازم

طرز پخت نخود بندری :

برای پختن نخود بندری کافی است دو لیوان نخود را دو روز قبل خیس کنید و در طول این زمان مرتب آب آن را عوض کنید.

زودپز را روی گاز بگذارید نخودها را آبکش کنید و مجدد بشویید. داخل آن آب بریزید به اندازه دو بند انگشت آب روی آن باشد.

نمک و فلفل قرمز و نصف قاشق چایخوری زردچوبه و دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. درب زودپز را ببندید و به مدت یک ساعت قرار بدهید تا کاملا بپزد.

سپس در زودپز را باز کنید اگر کاملا نرم و پخته شده که هیچ اگر کمی سفت بود باز هم بگذارید نیم ساعت دیگر بپزد.

بعد از پختن یک قاشق غذاخوری سر پر جوپرک به آن اضافه کنید و باز هم بگذارید نیم ساعت دیگر بپزد. البته نباید در زودپز را ببندید.

در زودپز نیمه بسته باشد تا نخود لعاب بیندازد و جو بپزد. نخود داغ را با کمی سرکه و پودر آویشن میل کنید.

نکته:

نخود نباید له شود اما باید حسابی نرم و پخته شود.برای طرز تهیه نخودآب بهتر است از نخود درشت استفاده کنید.

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

هشدار! شب‌های گرم خطر سکته مغزی در این افراد را افزایش داده است