فاصله گذاری درشناورهای مسافری هرمزگان رضایت بخش نیست


فاصله گذاری درشناورهای مسافری هرمزگان رضایت بخش نیست

بندرعباس - ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اظهار نارضایتی از رعایت نشدن فاصله گذاری در شناورها و مسیرهای دریایی هرمزگان گفت: در نشست های ستاد استانی کرونا گفته ایم شناورها باید با 40درصد زیر ظرفیت حرکت کنند اما این کار باعث متضرر شدن شناورداران می شود.

دکتر حسین فرشیدی روز یکشنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: ما نمی دانیم کدام دستگاه یا نهاد اجرایی و به چه شیوه ای می تواند این زیان را برای شناورداران جبران کند تا فاصله گذاری را رعایت کنند اما وضعیت فعلی برای مسافران رضایت بخش نیست.

وی، دربخش دیگری از سخنان خود تاکید: شستن دست‌ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی سه اصل اساسی و موثر برای پیشگیری و مقابله با کروناست و در کنار آن باید چرخش مناسب هوا در فضای بسته اعم سالن ، اتاق و محل کار و خودرو نیز توجه شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، از جریمه کردن افراد سهل انگار نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی به عنوان یک راهکار خوب نام برد و یادآور شد: هزینه درمان یک بیمار کرونایی بستری شده در بیمارستان حدود ۲۰۰میلیون ریال است که ۹۰درصد آن بر عهده بیمه است اما باید سهم پرداختی افرادی که با سهل انگاری و بی توجهی به پروتکل ها بیمار شده اند افزایش یابد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۶۷۳ هزار و ۲۵۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۷ هزار و ۸۳۲ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۷ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۴۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۷۰ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۷۳ هزار و ۲۵۰ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۷ هزار و ۸۳۲ نفر رسید.

لاری گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۱۵ هزار و ۱۵۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۵۵۰۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

معاون وزیر بهداشت افزود: تاکنون پنج میلیون و ۱۸۵ هزار و ۳۶۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی بیان کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.




غم سنگین سردار سلیمانی در فضای نماز جمعه کیش