کاهش خطر مرگ زودهنگام با مصرف چای سبز و قهوه


محققان علوم پزشکی در مقاله‌ای اعلام کردند نوشیدن قهوه یا چای سبز، با کاهش...
محققان علوم پزشکی در مقاله‌ای اعلام کردند نوشیدن قهوه یا چای سبز، با کاهش خطر مرگ زودهنگام در مبتلایان به دیابت همراه می‌شود.

کاهش خطر مرگ زودهنگام با مصرف چای سبز و قهوهبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری دانشگاه هاروارد، محققان علوم پزشکی در مقاله‌ای در شماره اخیر نشریه پزشکی انگلیس BMJ اعلام کردند نوشیدن قهوه یا چای سبز، با کاهش خطر مرگ زودهنگام در مبتلایان به دیابت همراه می‌شود.
پیشتر محققان درباره فواید نوشیدن قهوه یا چای سبز از جمله سلامت قلب و عروق، کاهش سطوح التهاب در بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن، مطالعات بسیاری ارائه کرده بودند.
دانشمندان با بررسی بر روی ۵ هزار نفر در ژاپن به مدت ۵ سال، آن‌ها را مورد مطالعه قرار دادند.
دانشمندان دریافتند در مقایسه با کسانی که قهوه یا چای سبز نمی‌نوشند، کسانی که این دو نوشیدنی را دو تا چهار فنجان در روز مصرف می‌کنند تفاوت‌های چشمگیری دارند از جمله:
کسانی که روزانه دو فنجان قهوه یا چهار فنجان چای سبز می‌نوشند ۴۰ درصد کمتر دچار مرگ زودهنگام می‌شوند.
کسانی که روزانه چهار فنجان چای سبز همراه با دو فنجان قهوه می‌نوشند ۶۳ درصد کمتر دچار مرگ زودهنگام می‌شوند.
به طور کلی محققان می‌گویند کسانی که روزانه قهوه یا چای سبز می‌نوشند، عمری طولانی‌تر دارند.