به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، علی اشرف رشیدی با بیان اینکه بستنی از خانواده لبنیات است، گفت: این ماده خوراکی از نظر وجود کلسیم در آن مفید است، علاوه بر این با وجود شکر و چربی موجود در آن، بستنی عملا خوراکی انرژیزایی محسوب میشود.
وی به طبیعت خنک بستنی اشاره کرد و افزود: این خنک بودن موجب میشود که در فصول گرم سال دمای بدن به تعادل برسد و از این جهت مصرف آن میتواند مفید باشد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه انواع بستنی بسته به مواد مورد استفاده در آن ارزش غذایی متفاوت دارند، گفت: در این میان بستنی سنتی به دلیل استفاده از شیر طبیعی از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است.
رشیدی گفت: تنها نکته مهم در خصوص بستنی سنتی بحث وضعیت بهداشتی تهیه آن است و اگر بصورت کاملا بهداشتی تهیه شود، نسبت به سایر بستنیها ارجحیت دارد.
طرز تهیه بستنی اکبر مشتی؛ اولین بستنی سنتی زعفرانی ایران
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه استفاده زیاد از بستنی میتواند آسیبرسان باشد، گفت: مصرف زیاد بستنی به دلیل قند و چربی بالا میتواند موجب چاقی و افزایش قند و چربی خون شود، بنابراین برای افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی بوده و یا چربی و قند خون بالا دارند توصیه میشود به میزان کم و با احتیاط از این ماده خوراکی استفاده کنند.
وی افزود: برای سایر افراد سالم هم توصیه میشود مصرف بستنی در حد متعادل باشد، اما برای کودکان مصرف این خوراکی به صورت روزانه بلامانع است.
رشیدی گفت: کودکان بالای پنج سال میتوانند روزانه یک بستنی مصرف کنند، اما برای کودکان زیر پنج سال مصرف این ماده خوراکی چندان توصیه نمیشود و باید مصرف آن بصورت بسیار محدود باشد.