طرز تهیه پلو گوشت مکزیکی، لذیذ و مقوی


طرز تهیه پلو گوشت مکزیکی، لذیذ و مقوی

پارسینه: پلو گوشت مکزیکی، یکی از انواع غذاهای معروف ملل بوده که طرفداران بسیاری نیز دارد.

طرز تهیه پلو گوشت مکزیکی، لذیذ و مقوی

طرز تهیه این پلو خوشمزه در رسپی های مختلف متفاوت می باشد اما از مخلوط ۲ ماده اصلی یعنی برنج و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. همچنین با اضافه کردن سایر خوراکی ها چون فلفل دلمه ای، ذرت و البته سبزیجات مختلف چون گشنیز و جعفری هم طعم و عطر این پلو معروف متفاوت و دلپذیر خواهد شد و هم رنگ و ظاهر آن تکمیل می ‌شود.

پلو گوشت مکزیکی را می توانید خیلی راحت و بدون دردسر در منزل آماده و طبخ کنید و خیلی سریع یک غذای خوشمزه و مقوی را تهیه کنید.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
کنسرو ذرت: ۱ پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل


ابتدا برنج را شسته و با ۵ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.


پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.


در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید.


سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را اضافه و مواد را مخلوط کنید.


بعد از سرخ شدن گوشت، ادویه ها را اضافه و مواد را هم بزنید.


در آخر ذرت را اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.


برنج را به خ آبکش آماده کنید.


در یک قابلمه کمی روغن بریزید و یک نان برای ته دیگ بگذارید.


سپس یک لایه برنج و بعد یک لایه از مخلوط آماده شده بریزید تا برنج و مخلوط تمام شود.


درب قابلمه را بگذارید و بر روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا آماده شود.

منبع: غذالند



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه شیر فندق