مبارزه با طاعون گیاهی در مهریز


مبارزه با طاعون گیاهی در مهریز

رئیس جهادکشاورزی شهرستان مهریز با اشاره به خسارات آفت مگس مدیترانه‌ای به باغات میوه، تاکید کرد: با اجرای طرح پیشگیری و بکارگیری توصیه‌های کارشناسان می‌توان خسارت آفت این طاعون گیاهی را تا 90 درصد کنترل کرد.

«محمد جعفری» در این باره گفت: مگس مدیترانه‌ی که به مگس میوه یا مگس مرکبات معروف است، یکی از آفات مهم و خطرناک باغات میوه محسوب می‌شود.

وی افزود: آفت مگس مدیترانه‌ای بیشتر به محصول هلو، زردآلود، گلابی، گوجه، سیب، آلو، توت، به، انگور، خرمالو، انار، انجیر، مرکبات و بعضی از انواع گیاهان زراعی یک ساله حمله می‌کند که با توجه به گسترده بودن حجم خسارت به «طاعون گیاهی» مشهور است.

جعفری تصریح کرد: نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس یا فرومون به تعداد ۳۰ تا ۵۰ عدد در هکتار برای شکار انبوه تاثیر بسزایی در جلوگیری از خسارت دارد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ادامه داد: جهادکشاورزی نسبت به تهیه و توزیع مواد جلب‌کننده یارانه‌ای مبارزه با این آفت اقدام کرده و کشاورزان باید به موقع مراجعه و خریداری کنند.

وی در این رابطه اظهار کرد: مواد جلب‌کننده با قیمت ۶۰ درصد یارانه‌ای در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به میزان خسارت این آفت نیز یادآور شد: مگس مدیترانه‌ای، آفت پلی فاژ بسیار بالایی دارد و با تعداد نسل بسیار بالا خسارت زیادی به باغات وارد می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان، جعفری بهترین راه مبارزه با این آفت را جمع‌آوری محصولات آلوده و برداشت زودهنگام محصولات باغی دانست و گفت: همکاری مردم و عمل به توصیه‌های فنی کارشناسان جهادکشاورزی، نقش مهمی در نابودی مگس مدیترانه‌ای و پیشگیری از خسارت مالی به محصولات دارد.

انتهای پیام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

24 هکتار اراضی ملی ابرکوه رفع تصرف شد