اعتقاد بر این است که روغن نارگیل یکی از سالم ترین غذاهایی است که با افزودن مداوم به رژیم غذایی می تواند تاثیرات مثبت زیادی بر سلامت داشته باشد.
به گزارش دیلی اکسپرس، روغن نارگیل بعد از فشرده شدن قسمت سفید و گوشتی نارگیل خشک یا تازه بدست میآید.
در دمای اتاق، روغن نارگیل نسبتاً سفت و مومی شکل است. اما پس از گرم شدن به صورت رقیق درمی آید.
به گفته محققان، روغن نارگیل به بهبود سلامت کلی قلب کمک میکند.
«کریس گانرز»، متخصص تغذیه، در این باره میگوید: «افرادی که بیشترین مصرف روغن نارگیل را دارند، کمتر دچار بیماری قلبی میشوند.»