آموزش طبخ خوشمزه ترین خورشت کرفس ایرانی
اگر شما هم از جمله کسانی هستید که به خورشت کرفس علاقه ندارید، حتما این دستور پخت را امتحان کنید تا شما هم به جمع طرفداران این خورشت خوشمزه بپیوندید.
یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی خورشت کرفس است که اگر به شیوهی درست پخته شود حتما طرفداران زیادی خواهد داشت.
مواد لازم خورشت کرفس
پیاز ۲ عدد
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کرفس ۱ عدد
نعنا ۵۰ گرم
جعفری ۱۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
لوبیا (در صورت تمایل) ۱ پیمانه
آبغوره یا تمبرهندی هر چقدر که با ذائقه تون جور در میاد
مراحل پخت خورشت کرفس
پیازها رو ریز خرد کنید و تفتشون بدید.
بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شدند، گوشت رو به اونها اضافه کنید و کمی تفت بدید. زردچوبه، نمک و فلفل رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا رب گوجه رو در تابه بریزید تا کمی سرخ بشه و بوی خامی رب گرفته بشه و بعد با مواد مخلوطش کنید.
کرفسها رو به هر اندازهای که دوست دارید خرد کنید. اونها رو داخل تابه بریزید و سرخشون کنید.
نعنا و جعفری رو هم ریز خرد کنید و بعد از اینکه کرفسها کمی تفت داده شد، اونها رو به کرفس اضافه کنید و تفت بدید.
حواستون باشه اگه مقدار نعنا زیاد باشه٬ خورشتتون کمی تلخ میشه.
بعدش، کرفس و سبزی رو به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.
بعدش، کرفس و سبزی رو به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.
حالا همهی مواد رو همراه با لوبیا و کمی آب جوش در قابلمه بریزید و اجازه بدید تا خوب بپزه. بعد از حدود چهار ساعت که خورشتتون خوب پخته شد، از ترشی دلخواهتون کمی توی قابلمه بریزید تا با مواد مخلوط بشه. حدودا ده دقیقه بعد میتونین
خورشت کرفس خوشمزه رو نوش جان کنید.
فوت کوزه گری خورش کرفس
فوت کوزهگری اول:
برگهای ریز و سبز روشن کرفس رو میتونین باهاش خرد کنید و بپزید، اما از برگهای درشت و تیرهتر استفاده نکنید و فقط ساقهی اون رو خرد کنید.
فوت کوزهگری دوم:
معمولا از آبغوره برای ترشی خورشت کرفس استفاده میشه، اما تمبر هندی هم طعم خیلی خوشمزهای به غذاتون میده.
فوت کوزهگری سوم:
حواستون باشه که ساقههای نعنا رو خرد نکنید.
فوت کوزهگری چهارم:
اگر فرصت کمی برای پختن خورشت دارید، میتونید اون رو به مدت یک ساعت توی زودپز بپزید.
منبع: درکام