گراتن سوسیس و سیب زمینی


گراتن سوسیس و سیب زمینی

گراتن سوسیس و سیب زمینی یک خوراک لذیذ برای عاشقان ترکیب سنتی سوسیس و سیب زمینی است. این غذای ساده را به راحتی می توانید تهیه کنید. گراتن سوسیس و سیب زمینی را در ظرف های پیرکس و سرامیک می توانید با استفاده از سوسیس تفت داده شده، سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، پنیر چدار و پنیر خوشمزه کاتیج تهیه کنید. البته اگر دوست داشتید می توانید این پنیر را با...

گراتن سوسیس و سیب زمینی

اگر دوست دارید تهیه این پنیر را در منزل امتحان کنید می توانید با مقداری شیر پر چرب اضافه که در منزل دارید و چیز زیادی از تاریخ مصرفش باقی نمانده این پنیر خانگی سالم را تهیه کنید و به این ترتیب شیر را نیز دور نریزید. این پنیر از دلمه بستن شیر تهیه می‌شود. پس از دلمه بستن شیر داخل یک پارچه کتان تحت فشار قرار می‌گیرد تا پنیر خانگی شکل داده شود. این پنیر را علاوه بر مصرف معمول می‌توانید در تهیه غذاها هم استفاده کنید. پنیر کاتیج در آشپزی هندی کاربردهای زیادی دارد. در تهیه پنیر خانگی برخلاف خیلی از پنیرهای دیگر، از پنیر مایه استفاده نمی‌شود، بنابراین این پنیر منبع پروتئین خوبی برای گیاهخواران هم هست. تهیه پنیر کاتیج بسیار آسان است و در حدود ۴۰ دقیقه آماده می‌شود.

گراتن نیز یک نوع ترفند و تکنیک برای درست کردن غذا است. گراتن به غذایی گفته می شود که در ظرف های گود و پنیر طلایی شده بر رویش سرو می شود. گراتن ها اصالتا فرانسوی هستند و در فر و تنور درست می شوند. گراتن در فرانسوی به براده های نان سوخاری و پنیر رنده شده اشاره دارد. با استفاده از انواع ژامبون، ماهی، مرغ، گوشت و سبزیجات می توانید گراتن های متنوعی را تهیه کنید.

گراتن سوسیس و سیب زمینی را می توانید به عنوان شام یا پیش غذا میل کنید.

مواد لازم

سیب‌زمینی : 750 گرم روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری پیاز خرد کرده : 1 عدد سیر له کرده : 2 حبه فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده : 1 عدد فلفل دلمه‌ای زرد خرد کرده :1 عدد کنسرو ذرت : 100 گرم سوسیس حلقه‌ای خرد کرده : 4 عدد ژامبون رشته‌ای خرد کرده : 100 گرم کنسرو گوجه فرنگی : 1 قوطی 200 گرمی نمک : به مقدار لازم فلفل : به میزان لازم پودر چیلی :1 پینچ پنیر گودای رنده کرده : 100 گرم
مواد لازم برای تهیه مایه پنیری
تخم‌مرغ : 3 عدد پنیر خامه‌ای : 250 گرم آرد سمولینا : 50 گرم (یک‌دوم پیمانه) نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم تره خرد کرده : 50 گرم

مراحل

گام 1

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و مراقب باشید له نشود.

گام 2

آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

گام 3

سپس 3 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید، پیاز و سیر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

گام 4

آن‌گاه حرارت را اندکی زیاد کنید، فلفل‌ها، ذرت، سوسیس و ژامبون را بیفزائید و تفت دهید.

گام 5

حال گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید.

گام 6

اکنون صبر کنید تا مخلوط فراهم کرده بپزد و اندکی غلیظ شود.

گام 7

سپس نمک، فلفل و پودر چیلی را به آن بیفزائید.

گام 8

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و به ضخامت 5 میلیمتر، ورقه‌ای خرد کنید.

گام 9

اینک ظرف نسوز و مناسبی بردارید و آن را با باقیمانده روغن چرب کنید.

گام 10

حال نیمی از ورقه‌های سیب‌زمینی را کف ظرف بچینید و نیمی از مخلوط سبزی و سوسیس را رویش بریزید.

گام 11

آن‌گاه مایه پنیری را بیفزائید و صاف کنید و با باقیمانده مخلوط سبزی و سوسیس روی این مایه را بپوشانید.

گام 12

اینک باقیمانده ورقه‌های سیب‌زمینی را به گونه‌ای که لبه آنها روی هم قرار بگیرد، روی گراتن بچینید و پنیر گودا بپاشید.

گام 13

اکنون گراتن را به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

گام 14

روش تهیه مایه پنیری:

گام 15

زرده‌های تخم‌مرغ، پنیر، آرد سمولینا، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

گام 16

آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

گام 17

حالا سفیده‌های زده شده را به مایه پنیری بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.

گام 18

سپس تره را به آن بیفزائید.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه معجون بستنی بسیار خوشمزه و مفید