طرز تهیه و آموزش پیراشکی کرمدار


دستور پیراشکی رو خیلی از دوستان خواسته بودند و منم طبق قولی که داده بودم،امروز دستور یه پیراشکی خوشمزه رو براتون میزارم پیراشکی رو میشه تو روغن فراوون سرخ کرد و یا داخل فر بصورت رژیمی تر تهیه کرد،من هر دو روش رو براتون انجام...

طرز تهیه و آموزش پیراشکی کرمدار

دستور پیراشکی رو خیلی از دوستان خواسته بودند و منم طبق قولی که داده بودم،امروز دستور یه پیراشکی خوشمزه رو براتون میزارم

پیراشکی رو میشه تو روغن فراوون سرخ کرد و یا داخل فر بصورت رژیمی تر تهیه کرد،من هر دو روش رو براتون انجام دادم

***

پیراشکی برای من یاد آور بوفه مدرسمونه،االخصوص زمستونها که خوردن یه پیراشکی گنده با یه لیوان شیر کاکائو داغ زنگ تفریحمون رو کامل میکرد .هـــــــــــی ! یادش بخیر!!،هر چی هم پیراشکی میخوردیم چاق نمیشدیم،اما الان کافیه یه دونه پیراشکی بخورم،فردا وزن کنم دقیقا به اندازه وزن همون چاق شدم

فکر کنم اگه به اندازه اون زمان پیراشکی و هله هوله بخورم، یه روزی این تیپی بشم

خوب خاطره تعریف کردن بسه،بریم سراغ دستور

مواد لازم:

آرد ………………………………………..3-4 پیمانه

آب ولرم………………………………………….1 پیمانه

شکر……………………………………………2 قاشق غذا خوری

وانیل ………………………………………………1/4 قاشق چایخوری

مایه خمیر ………………………………………..1 قاشق غذا خوری

روغن مایع………………………………………….1/4 پیمانه

مواد لازم برای کرم میانی:

آرد………………. 1/4 پیمانه

شکر……………….1 پیمانه

آب …………………1 پیمانه

وانیل ………………1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه

مایه خمیر رو همراه با یک قاشق از شکری که داشتیم به همراه نصف آب ولرم ( دمای آب به اندازه ای که دستمون نسوزه) مخلوط میکنیم و میزاریم کنار تا فعال بشه

بقیه آب +شکر+روغن+ وانیل مخلوط میکنیم

مایه خمیر فعال شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

حالا آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

مقدار آرد رو تقریبی گفتم،چون بسته به رطوبت و جنس آرد ممکنه زودتر و یا دیرتر به خمیر مورد نظر برسیم،اول خمیر رو با قاشق هم بزنید ،تا جایی که دیگه سنگین بود و نمیشد ،بعد با دست هم بزنید،به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیری نرم بدست بیاد که چسبنده نباشه

حالا یه دستمال بندازید روی خمیر و بزاریدش جای گرمی مثل کابینت یا فر خاموش تا حدود 1/5 تا 2 ساعت استراحت کنه

بعد از استراحت خمیر،

روی سطح میز یا سینی بزرگ آرد میپاشیم ،خمیر رو با وردنه باز میکنیم به قطر حدود 1/5 تا 2 سانت

با قالب گرد به اندازه ای که دلخواهمونه(قالب نداشتید با ظروف گرد مثل استکان،لیوان و …)قالب بزنید و بزارید کف سینی فر و 15 دقیقه استراحت بدید(این تصویر بعد از استراحته ،میبینید که خمیر مجدد کمی پف کرده)

حالا انتخاب با خودتونه که پیراشکی رو سرخ کنید،یا توی فر بزارید،از جهت کیفیت و پف پیراشکی هر دو روش تقریبا نتیجه یکسانی داره(البته خودم ترجیح میدم تو فر بزارم هم رژیمی تر میشه،هم روغن نمیخواد و هم زمانبر نیست)

اگه خواستید تو فر بزارید ،روی خمیرهارو مخلوط زرده تخم مرغ+یک قاشق غذا خوری شکر بمالید و کنجد بپاشید و بزارید توی فر با دمای 180 درجه به مدت 20-25 دقیقه

اگه خواستید سرخ کنید،توی ظرف گود روغن مایع بریزید به اندازه ای که وقتی خمیر رو میندازین تو روغن خمیر شناور باشه و به کف ظرف نچسبه،روغن که داغ شد ،آهسته خمیر رو بندازین تو روغن ،بلافاصله پف میکنه،وقتی کاملا یه طرفش طلایی شد،برش گردونید،بعد از روغن درش بیارید،توی سبد بزارید تا روغن اضافش بره

وقتی پیراشکیها کاملا سرد شدند ،برش میدیم و توشون کرم میزاریم

طرز تهیه کرم

آرد+شکر+آب+وانیل (من یه قاشق پودر شربت پرتقال بهش اضافه کردم،خیلی عالی شد)با هم مخلوط و،روی حرارت ملایم شروع به هم زدن میکنیم،(دائم هم بزنید تا کرم یکدست و لطیف بشه)اونقدر روی حرارت باشه تا غلیظ بشه و غلظتش از فرنی بیشتر شه،بعد کرم آماده شده رو میزاریم کنار،کمی هم میزنیم که رویه نبنده،وقتی سرد شد داخل پیراشکی میزاریم

نوش جون

پیراشکی سرخ شده

پیراشکی پخته شده در فر

بیشتر بخوانید

طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه خانگی با طعمی متفاوت و دلچسب



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه سالاد تبوله