برای خوش طعم شدن استیک چه ادویه ای بزنیم ؟


برای خوش طعم شدن استیک چه ادویه ای بزنیم ؟

استیک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، آیا میدانید ادویه مخصوص استیک چیست ؟

ادویه استیک چیست؟

ادویه استیک : بیشتر افراد قبل از خوردن غذا در مورد طعم آن شروع به خیال پردازی می کنند و برای آنها هیچ چیز بهتر از غذایی نیست که با چاشنی ها و ادویه های تازه و خوش عطر طبخ شده باشد. البته تشخیص نوع ادویه برای هر غذا، کار ساده ای نیست و نیاز به تجربه دارد.

گوشت قرمز یکی از موادی است که طعم دار کردن آن نیاز به تجربه فراوان دارد؛ برای مثال ممکن است ادویه ای که برای گوشت گوساله استفاده می کنید برای گوشت گوسفند مناسب نباشد. از آنجایی که استیک این روزها در بین ایرانیان محبوبیت زیادی یافته است، در این مقاله از دلگرم به معرفی چند ترکیب و ادویه استیک پرداخته می شود.

معمولا ترکیب ادویه هایی مثل پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، رزماری، فلفل قرمز و فلفل سیاه برای طعم دار کردن استیک بسیار مناسب هستند.

ادویه استیک

مواد لازم برای ۲ نفر

  • فیله گوساله : ۲ تکه استیکی
  • روغن زیتون بدون بو : ½ فنجان
  • سیر : ۴ حبه
  • رزماری : ۴ شاخه
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

دستور پخت استیک گوشت

مرحله اول

برای تهیه استیک گوشت آبدار ابتدا فیله گوساله را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست ماساژ می دهیم تا روغن زیتون تمام قسمت های گوشت را کاور کند.

مرحله دوم

در ادامه سیرها را خرد می کنیم و به همراه رزماری و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را کمی با دست ورز می دهیم تا گوشت طعم دار شود. در ادامه یک سلفون روی کاسه می کشیم و آنرا در یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه استیک

مرحله سوم

یکی از مهم ترین نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن استیک می شود این است که زمان کافی برای مرینت داشته باشد. برای اینکه گوشت طعم خوبی بگیرد و به راحتی مغز پخت شود حداقل باید به مدت ۱۲ ساعت در مواد طعم دهنده بماند.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، باید آنرا گریل کنیم. برای این منظور می توانیم از سمت خط دار تابه دو طرف استفاده کنیم. سمت گریل تابه را روی حرارت متوسط به بالا قرار می دهیم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود.

حتماً بخوانید:
طرز تهیه استیک سیب زمینی پیش غذایی جدید و آسان

طرز تهیه استیک سیب زمینی پیش غذایی جدید و آسان

اگر به دنبال غذایی راحت و سه سوته هستید، پیشنهاد می کنیم که حتما استیک سیب زمینی را امتحان کنید. این غذا بسیار آسان بوده و می توانید آن را در منزل…

مرحله پنجم

برای گریل کردن استیک ها نیازی به استفاده از روغن نیست. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، استیک ها را روی تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا یک طرف استیک ها به خوبی گریل شود، سپس انها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود.

مرحله ششم

اگر استیک ها را با حرارت کم و زمان طولانی گریل کنیم، گوشت خشک و سفت می شود و کیفیت استیک ها به شدت پایین می آید. در پایان استیک ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سبزیجات گریل شده سرو می کنیم.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قبل از تتو کردن، حتما بخوانید!