ماهی شکم پر مجلسی برای شام شب عید + فیلم
به گزارش رکنا، ماهی شکم پر در شب عید یا اولین روز عید نوروز به عنوان شام شب عید و ناهار عید نوروز زیاد مصرف می شود. مواد لازم برای حشو پیاز ریز خرد شده یک عدد سبزی...
به گزارش رکنا، ماهی شکم پر در شب عید یا اولین روز عید نوروز به عنوان شام شب عید و ناهار عید نوروز زیاد مصرف می شود.
مواد لازم برای حشو
پیاز ریز خرد شده یک عدد
سبزی گشنیز و شنبلیله و به دلخواه کمی برگ سیر تازه
ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز و خیلی کم نمک چون تمر هندی نمک دارد
سیر رنده شده 3 حبه
مغز گردوی خردشده نصف استکان
تمر هندی صاف شده نصف لیوان
مواد مرینیت
کره نرم شده، نمک و پودرسیر و پودر پیاز، زعفران غلیظ، آب لیموترش
فر را با دمای 190 درجه از یکربع قبل گرم کنید و ماهی تان را برای 30 تا 40 دقیقه داخلش بگذارید در طبقه وسط و اواسط پخت. حتما چک کنید و با براش رویش کمی دیگر زعفران بمالید.
خیلی خیلی خوشمزه می شود مخصوصا با ماهی سنگسر... حتما امتحان کنید.