چطوری گراتن مارچوبه خوش طعم درست کنیم ؟


چطوری گراتن مارچوبه خوش طعم درست کنیم ؟

گراتن مارچوبه یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که با ترکیب مارچوبه، سس سفید، پنیر و نان تست یا سیب زمینی تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم و ظاهر دل‌انگیزش، طرفداران زیادی دارد و می‌تواند زینت‌ بخش سفره‌های شما باشد.

مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در مارچوبه باعث می‌شود تا مصرف این گیاه در زمان بارداری از ناهنجاری‌های مادرزادی بکاهد. خوردن مارچوبه هم‌چنین می‌تواند به تقویت نیروی جنسی کمک کند.

مواد لازم برای تهیه گراتن مارچوبه:

  • مارچوبه: 500 گرم
  • کره: 50 گرم
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 500 میلی‌لیتر
  • پنیر گودا یا چدار رنده شده: 100 گرم
  • نمک، فلفل و پودر سیر: به مقدار لازم
  • نان تست یا سیب زمینی: به مقدار لازم

چطوری گراتن مارچوبه خوش طعم درست کنیم ؟

طرز تهیه گراتن مارچوبه:

مارچوبه‌ها را بشویید و قسمت‌های چوبی انتهای آنها را جدا کنید. سپس مارچوبه‌ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بپزید تا کمی نرم شوند.

کره را در یک قابمله ذوب کنید و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید. نمک، فلفل و پودر سیر را به سس اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.

مارچوبه‌های پخته شده را در ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر قرار دهید. سس سفید را روی مارچوبه‌ها بریزید و پنیر رنده شده را روی سس پخش کنید.

نان تست یا سیب زمینی‌های حلقه شده را روی پنیر قرار دهید. می‌توانید نان تست‌ها را به صورت پودر درآورده و روی پنیر بپاشید.
ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود.

حتماً بخوانید:
چطوری گراتن مارچوبه خوش طعم درست کنیم ؟

مارچوبه چیست و چه خواصی دارد + قیمت مارچوبه

مارچوبه چیست مارچوبه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر می رسد و دارای شاخه های نسبتا چوبی و صاف می باشد .مارچوبه بصورت وحشی در اکثر…

نکات لازم برای تهیه گراتن مارچوبه

  1. می‌توانید به جای نان تست از نان سوخاری یا پودر سوخاری استفاده کنید.
  2. برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از پنیر پارمزان به همراه پنیر گودا یا چدار استفاده کنید.
  3. اگر دوست دارید گراتن شما طعم خامه‌ای داشته باشد، می‌توانید به سس سفید 1 تا 2 قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید.
  4. برای تنوع بیشتر، می‌توانید به گراتن مارچوبه ذرت، نخود فرنگی، قارچ یا سایر سبزیجات دلخواه خود را اضافه کنید.
  5. امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و گراتن مارچوبه خوشمزه‌ای را تهیه کنید!

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس/همایش «قدس از چشمان آقای نادر»