دستور پخت کرپ بادمجان با دو روش
کرپ بادمجان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان پیشغذا یا وعده غذایی سبک سرو میشود. کرپ بادمجان را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد و با توجه به ذائقه خودتان میتوانید مواد داخل آن را تغییر دهید.
طرز تهیه کرپ بادمجان لذیذ و مجلسی
اگر به دنبال تهیه غذایی مجلسی و متفاوت با استفاده از بادمجان هستید کرپ بادمجان می تواند گزینه ای عالی باشد. این غذای خوش طعم در مدت زمان کمی با داشتن طعمی بی نظیر تهیه می شود. این غذا از لایههای نازک بادمجان سرخ شده که با مواد مختلف مانند پنیر، سبزیجات و گوشت پر شده، تهیه میشود. در اینجا یک دستور ساده برای تهیه کرپ بادمجان ارائه میشود:
1. طرز تهیه کرپ بادمجان ساده
مواد لازم:
2 عدد بادمجان بزرگ
1/2 پیمانه آرد
1/2 پیمانه شیر
1 عدد تخم مرغ
1 حبه سیر رنده شده
1/4 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
1/4 پیمانه جعفری خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را بشویید و به حلقههای نازک برش دهید.
در یک کاسه، آرد، شیر، تخم مرغ، سیر، پنیر پارمزان، جعفری، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید.
در یک تابه روغن سرخ کردنی را به مقدار لازم گرم کنید.
هر حلقه بادمجان را در مخلوط آرد فرو کنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی و برشته شود.
کرپهای بادمجان را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
کرپهای بادمجان را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آنها لذت ببرید.
نکات تکمیلی:
میتوانید از انواع پنیرهای دیگر مانند موزارلا یا چدار نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
همچنین میتوانید به مواد داخل کرپ بادمجان، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سایر سبزیجات دلخواه خود را نیز اضافه کنید.
برای اینکه کرپهای بادمجان کمچربتر باشند، میتوانید به جای سرخ کردن آنها در روغن، آنها را در فر بپزید. برای این کار، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کرپهای بادمجان را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
هر 100 گرم بادمجان چقدر کربوهیدرات دارد ؟
2. طرز تهیه کرپ بادمجان و سیب زمینی
علاوه بر دستور پخت فوق، نوع دیگری از کرپ نیز وجود دارد که با ترکیب بادمجان و سیب زمینی تهیه میشود. این نوع کرپ نیز بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و طرز تهیه آن به شرح زیر است:
مواد لازم:
2 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد بادمجان بزرگ
1/2 پیمانه آرد
1/2 پیمانه شیر
1 عدد تخم مرغ
1 حبه سیر رنده شده
1/4 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
1/4 پیمانه جعفری خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینیها را پوست کنده و رنده کنید.
بادمجان را نیز پوست کنده و رنده کنید.
سیب زمینی رنده شده، بادمجان رنده شده، آرد، شیر، تخم مرغ، سیر، پنیر پارمزان، جعفری، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید.
در یک تابه روغن سرخ کردنی را به مقدار لازم گرم کنید.
از مخلوط به اندازه یک ملاقه بزرگ در تابه بریزید و آن را به صورت یکنواخت در کف تابه پخش کنید.
کرپ را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا یک طرف آن طلایی و برشته شود.
سپس کرپ را برگردانید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر آن نیز طلایی و برشته شود.
کرپهای سیب زمینی و بادمجان را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
کرپها را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آنها لذت ببرید.