2 ترفند برای جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان


2 ترفند برای جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

به گزارش رکنا، برای جذب روغن کمتر هنگام سرخ کردن بادمجان کافی است داخل روغنی که می خواهی بادمجان ها را سرخ کنی یک قاشق نمک بریز و بعد بادمجان ها را در آن سرخ کن. دوم اینکه...

به گزارش رکنا، برای جذب روغن کمتر هنگام سرخ کردن بادمجان کافی است داخل روغنی که می خواهی بادمجان ها را سرخ کنی یک قاشق نمک بریز و بعد بادمجان ها را در آن سرخ کن. دوم اینکه بادمجان ها را از قسمتی که پوست گرفتی داخل روغن بگذار.


2 ترفند برای جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ببینید | شوخی بامزه کاربران فضای مجازی با اظهارنظر احمدی‌نژاد برای شرکت در انتخابات ریا...