ادعای کاخ سفید درباره محموله‌های کمکی به ساکنان غزه


ادعای کاخ سفید درباره محموله‌های کمکی به ساکنان غزه

اقتصادنیوز: هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز جمعه به وقت محلی گفت: کامیون‌های امدادی در حال حاضر وارد غزه شده‌اند. ما باید گذرگاه های زمینی را برای کمک به ساکنان غزه باز کنیم.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید همزمان با بحرانی بودن وضعیت امداد رسانی به مردم نوار غزه گفت که آمریکا به اسرائیل و حماس درباره اسکله دریایی خود در غزه توضیح داده است و ادعا کرد: کامیون های امدادی وارد غزه شده اند.

جان کربی گفت: کامیون‌های امدادی در حال حاضر وارد غزه شده‌اند. ما باید گذرگاه های زمینی را برای کمک به ساکنان غزه باز کنیم.

او مدعی شد: ما با همتایان اسرائیلی خود صحبت کردیم تا از تکرار آنچه در مورد کارمندان سازمان آشپزخانه جهانی رخ داد خودداری کنیم.

کربی تصریح کرد: باید اطمینان حاصل کنیم که فلسطینی‌ها بدون مشکل کمک ها را دریافت می‌کنند و هنگام دریافت آن هدف قرار نخواهند گرفت.

این سخنگوی دولت بایدن در عین حال گفت: ما راه‌های غیرمستقیم برای ارسال پیام‌ به حماس داریم و به آنها پیام‌هایی در مورد اینکه اسکله چیست و چگونه کار می‌کند ارسال کردیم. اگر توافقی بر سر آتش بس حاصل شود، هیچ مخالفتی با ادامه عملیات اسکله دریایی در غزه وجود ندارد.

کربی ادامه داد: تایید می کنم که اسکله دریایی در غزه یک اسکله موقت است و دائمی نخواهد بود. ما به شرکای اسرائیلی خود در مورد ضرورت باز گشایی گذرگاه های زمینی و اینکه اسکله دریایی از گذرگاه ها پشتیبانی می کند، توضیح دادیم.

خبر مرتبط
ضربات سنگین رزمندگان مقاومت به اسرائیل در غزه

اقتصادنیوز: گروه‌های مقاومت فلسطین از انجام عملیات‌های مختلف علیه ارتش اسرائیل در شمال و جنوب این باریکه و وارد کردن ضربات سنگین به آن خبر دادند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.

اسرائیل همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند که این موضوع باعث نگرانی های بین المللی شده چرا که وضعیت نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، شمار شهدای غزه تا این لحظه به ۳۵ هزار و ۲۳۳ نفر و تعداد مجروحان نیز به ۷۹ هزار و ۱۴۱ نفر رسیده است.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

سازمان حفاظت محیط زیست کشور از «اقدامات سبز» پتروشیمی بندر امام تقدیر کرد