دستور تهیه سه مدل دمنوش دلچسب و خوشمزه با زنجبیل


دستور تهیه سه مدل دمنوش دلچسب و خوشمزه با زنجبیل

دمنوش زنجبیل نوشیدنی گرم و دلچسبی است که از دم کردن زنجبیل تازه یا خشک شده در آب تهیه می‌شود. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است و دمنوش آن خواص و فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

دستورالعمل آسان برای تهیه دمنوش زنجبیل در خانه

این دمنوش اثر فوق العاده ای برای دل درد و کمر درد دارد، کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند ، این دمنوش به عنوان دافع سموم بدن بسیار کارآمد است. در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد و مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد. برخی دیگر از خواص دمنوش زنجبیل عبارتند از:

هضم را بهبود می‌بخشد: زنجبیل به هضم غذا کمک می‌کند و می‌تواند علائمی مانند سوء هاضمه، نفخ و یبوست را تسکین دهد.
التهاب را کاهش می‌دهد: زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند به کاهش درد و التهاب مفاصل، عضلات و سایر قسمت‌های بدن کمک کند.
حالت تهوع را تسکین می‌دهد: زنجبیل به طور سنتی برای تسکین حالت تهوع و استفراغ، از جمله تهوع صبحگاهی و بیماری حرکت، استفاده می‌شود.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند: زنجبیل سرشار از آنتی‌اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کند.
به کاهش درد قاعدگی کمک می‌کند: برخی تحقیقات نشان داده است که زنجبیل می‌تواند به کاهش درد و گرفتگی عضلات مرتبط با قاعدگی کمک کند.

دمنوش زنجبیل

1. دمنوش زنجبیل ساده:

مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یا 1 قاشق چایخوری زنجبیل خشک شده
1 فنجان آب
عسل یا لیمو (اختیاری)

طرز تهیه:
آب را در قوری بجوشانید.
زنجبیل را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دم بکشید.
دمنوش را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید.
در صورت تمایل می‌توانید عسل یا لیمو به آن اضافه کنید.

2. دمنوش زنجبیل و نعناع:

مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یا 1 قاشق چایخوری زنجبیل خشک شده
1 فنجان آب
10 برگ نعناع تازه
عسل یا لیمو (اختیاری)

طرز تهیه:
آب را در قوری بجوشانید.
زنجبیل و نعناع را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دم بکشید.
دمنوش را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید.
در صورت تمایل می‌توانید عسل یا لیمو به آن اضافه کنید.

دمنوش زنجبیل ساده

3. دمنوش زنجبیل، زردچوبه و دارچین:

مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یا 1 قاشق چایخوری زنجبیل خشک شده
1 فنجان آب
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 قاشق چایخوری دارچین
عسل یا لیمو (اختیاری)

طرز تهیه:
آب را در قوری بجوشانید.
زنجبیل، زردچوبه و دارچین را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دم بکشید.
دمنوش را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید.
در صورت تمایل می‌توانید عسل یا لیمو به آن اضافه کنید.

 دمنوش زنجبیل، زردچوبه و دارچین

نکات تکمیلی:

می‌توانید از زنجبیل تازه یا خشک شده برای تهیه دمنوش استفاده کنید. زنجبیل تازه طعم قوی‌تری دارد.
می‌توانید مقدار زنجبیل را به دلخواه خود تنظیم کنید.
اگر از زنجبیل خشک شده استفاده می‌کنید، حتماً آن را قبل از استفاده کمی خرد کنید.
می‌توانید به دمنوش زنجبیل مواد دیگری مانند لیمو، عسل، دارچین، میخک و هل نیز اضافه کنید.
دمنوش زنجبیل را می‌توانید به صورت گرم یا سرد بنوشید.

اگر باردار هستید یا شیرده می‌دهید، قبل از مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید. اگر در حال مصرف داروهای رقیق کننده خون هستید، قبل از مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


آب کردن چربی های شکم با زنجبیل | تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری