دومین سالگرد متروپل فرا رسید / 134000 ساختمان ناایمن در کشور همچنان وجود دارند


به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، همزمان با دومین سالگرد حادثه غم انگیز...
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، همزمان با دومین سالگرد حادثه غم انگیز متروپل ، که موجب کشته شدن 43 نفر و همچنین مصدوم شدن ۳۷ نفر شده بود، باید این نکته را یادآور شد که در کل کشور ۱۳۴ هزار...

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، همزمان با دومین سالگرد حادثه غم انگیز متروپل ، که موجب کشته شدن 43 نفر و همچنین مصدوم شدن ۳۷ نفر شده بود، باید این نکته را یادآور شد که در کل کشور ۱۳۴ هزار ساختمان ناایمن داریم، همچنین در تهران ۳۳ هزار ساختمان ناایمن داریم که وضعیت حدود ۷۱ ساختمان بحرانی است.

آن زمان، کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، ضعف سازه ای در پروژه، بار ثقلی بسیار زیاد که با حذف یک تیر یا ستون امکان باز پخش مجدد را ندارد، فقدان محاسبات مربوط به انهدام پیشرونده، نامناسب بودن اتصالات تیرها و ستون ها، ضعیف بودن ستون ها، فقدان شکل پذیری لازم در اتصالات، ضعف جوشکاری، ضعف بتن به نحوی که میلگردها بدون هیچگونه پیوستگی و چسبندگی از بتن خارج شده و بتن در موارد متعدد خرد شده است را از مهم ترین علل فنی فروریزش ساختمان متروپل برشمرده بود.

طبق گفته مهدی بستانچی، عضو هیأت مدیره انجمن ایمنی و مهندسی حریق استان تهران، با وضعیت این ساختمان های بحرانی، ۷۵ ساختمان مشابه وضعیت پلاسکو و متروپل در پایتخت داریم.

بستانچی همچنین تاکید کرده بود: متأسفانه در مورد نمای ساختمان ها دستور العمل مناسب نداریم و بسیاری از کارفرماها و سازندگان ساختمان مسئله ایمنی را کار فانتزی می بینند بنابراین باید فرهنگ سازی شود و تقاضا میان مردم ایجاد شود.

وی در مورد همکاری شرکت های دانش بنیان در زمینه ایمنی ساختمان ها گفت: در این حوزه ۳۰ شرکت دانش بنیان شناسایی کرده ایم و اگر حوزه به لحاظ اقتصادی هم جذاب باشد قطعاً آمار شرکت‌ها بیشتر می‌شود.


دومین سالگرد متروپل فرا رسید / 134000 ساختمان ناایمن در کشور همچنان وجود دارند
روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته