در این مقاله قصد داریم تا در مورد عوارض لیپوماتیک صحبت کنیم. می دانیم که این روش یکی از محبوبترین روش های لاغری می باشد که بدبختانه گاها بی توجهی هایی از جانب بیماران رخ داده می شود که باعث بروز خطراتی در آن ها می گردد.
حساسیت به لیدوکایین: این مشکل در کسانیکه سابقه ای از حساسیت به این ماده یا مواد مشابه داشته اند قابلیت شناسایی و پیشگیری می باشد.

عوارض لیپوماتیک
خونریزی و کبودی: این مشکل در کسانی که از داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین و وارفارین مصرف می کنند دیده می شود. برای جلوگیری از این امر نیاز است تا یک یا دوهفته قبل از جراحی مصرف را قطع نمایند.
عفونت: عفونت محل عمل در لیپوماتیک در شرایطی که کلینیک یا اتاق عمل مجهز نباشد و استرلیزه نباشد ممکن است اتفاق بیافتد. البته این عارضه با رعایت شرایط کامل استریلزاسیون در کلینیک و نیز ضدعفونی مناسب آن توسط بیمار بسیار رخ نمی دهد مگر آنکه بیمار دچار بیماریهای کهنه و حاد همراه با کاهش سیستم ایمنی مانند دیابت شدید، بیماریهای دیرپا اتوایمیون مانند لوپوس قوی و .. بوده و یا از داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی مانند کورتون، داروهای ضد سرطان مصرف نماید.

عوارض لیپوماتیک
مسمومیت با داروهایی که در لیپوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد به خصوص لیدوکایین: حتماً در صورتی این داروها تاثیرگذار می باشند که به مدت طولانی استفاده گردند و مصرف کوتاه مدت آنان بی تاثیرند.نیاز است تا جراح از مصرف این نوع داروها مطلع باشد و موارد مورد نیاز را قبل از جراحی لیپوماتیک یادآوری نماید.

عوارض لیپوماتیک
اگر کاندیدای لیپوماتیک بدرستی شناسایی شود و پزشک هم در کارش متبحر با‌شد، تقریبا هیچ عارضه خطرناکی ایجاد نخواهد شد اما در صورتی که پزشک از تجربه کافی برخوردار نباشد، متاسفانه عوارضی مثل غیرقرینگی اندام‌ها مثلا ران‌ها، گودرفتگی‌های غیرطبیعی، جمع شدن مایعات زیرپوست، خطر بروز عفونت بیمارستانی و… ایجاد می‌شود.
در مورد تمام اشخاص هم درد مختصر بویژه هنگام ماساژدرمانی، خروج خونابه از نقاط سوراخ شده و کبودی وجود دارد و جای نگرانی نیست البته اشخاص مبتلا به فشارخون بالا، بیماران قلبی و عروقی و اشخاص مبتلا به دیابت باید قبل از انجام لیپوماتیک با پزشک معالج‌شان مشورت کنند، چون درست است که کم‌ شدن حجم و توده چربی بویژه در ناحیه شکم، وضع سلامت این افراد را بهتر می‌کند، اما می‌تواند خطرناک هم باشد.