برگزاری نمایشگاه زنان و تولید ملی از 22 شهریور در بوستان گفتگو


برگزاری نمایشگاه زنان و تولید ملی از 22 شهریور در بوستان گفتگو

رئیس ستاد توانمندسازی شهرداری تهران گفت: یازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی 22 شهریورماه به مدت 10 روز از 10 صبح تا 21 در محل دائمی نمایشگاههای شهرداری در بوستان گفت وگو برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فهیمه فیروزفر با اعلام اینکه نمایشگاه زنان و تولید ملی طبق روال سنوات گذشته تولیدکنندگان بهتر را منتخب کردیم و جایگزین برخی تولیدکنندگان سال های قبل کرده‌ایم، اظهار کرد: در نظر داریم در سال آینده آن دسته از برندهایی به نمایشگاه زنان و تولید ملی راه یابند که پارچه شان نیز از تولیدات داخلی باشد و کم کم فروش را کاهش و بیشتر طراحی‌ها را به نمایش بگذاریم.

وی با اعلام اینکه تاکنون 5 برند نمایشگاه پس از برگزاری این گردهمایی اقدام به راه ندازی فروشگاه دائنی کرده‌اند، افزود: برخی از برندهایی که در نمایشگاه شناخته شدند در ردیف کوثرها قرار گرفته اند به طوریکه امروز چند کوثر را می‌شناسیم که برند شدند و به شهرهای اطراف رفته اد و مراکزی زده اند و زنان سرپرست خانوار با آنان کار می‌کنند.

فرهمندپور با اعلام اینکه یک اتفاق خوب دیگری که در یازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی رخ داده است تشکیل شبکه ای قوری از این زنان بوده است، عنوان کرد: نمایشگاه فرصتی برای شناخته شدن به برندهای مختلف داده است و هر روز این شبکه قوی تر می شود. ضمن انکه در نظر داریم در آینده از برندهای مختلف بخواهیم مجبور نباشند از کشورهای دیگر پارچه وارد کنند و با توجه به کالکشن گسترده پارچه ایرانی محصولات را تنها با پارچه‌های ایرانی تولید کنند به طوریکه اگر پارچه تولیدات ایرانی نباشند برندها حق ورود به نمایشگاه را نخواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه نخ و پارچه محصولات باید ایرانی باشند و در تلاشیم کیفیت محصولات مورد تایید باشد،گفت: برخی از این پارچه هایی که امروز شناسایی کرده ایم و تولید داخل هستند هم اکنون به برخی کشورها صادر می شوند. از همین رو با توجه به اینکه این سطح از تولیدات داخل ایجاد اشتغال می کند پس بهترین فرصت برای توانمندسازی بانوان را داریم. از همین رو بسیاری از تولیدات پارچه داخل را با همکاری اساتید و کارشناسان مربوطه در خراسان جنوبی شناسایی کرده ایم.

وی افزود: وقتی هویت و مدل های خودمان را داریم چرا باید مدهای دیگر کشورها را دنبال کنیم پس در نظر داریم در دوازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی فروش کمتر و نمایش بیشتر را در راس کار قرار دهیم.

رئیس ستاد توانمندسازی شهرداری تهران با اعلام اینکه در یازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی 72 غرفه دایر است، بیان کرد: امسال 26غرفه زنانه 14 غرفه مردانه، 8 غرفه مشترک مردانه و زنانه و 13 غرفه کودک و 2 کالای حجاب و 9 غرفه نیز برای فروش سایر محصولات در 3449 متر متراژ نمایشگاه دایر کرده ایم. نکته حائز اهمیت آن است در دوره قبل 2975 زن سرپرست خانوار حصور داشتند و در دوره کنونی 3024 نفر. همچنین در بخش جانبی نمایشگاه کافی شاپ و پارکینگ رایگان و تاکسی نیز مستقر شده است.

وی با بیان اینکه هزینه غرفه سازی از سوی کوثرها پرداخت می شود و سایر هزینه ها رایگان است، افزود: برای اینکه عدالت برقرار شود اول اینکه پسران زنان سرپرست خانوار غرفه سازی ها را انجام می دهند و سپس باید بگویم ان دسته از کوثرهایی که جای بیشتر و عرفه بزرگتری دارند باید هزینه های بیشتری بپردازند و حضور NGOها رایگان است.

فرهمند پور با اعلام اینکه هنوز خانم‌هایی که تحت پوشش نیستند دغدغه ستاد هستند، بیان کرد: 17 هزار 225 زن سرپرست خانوار در ستاد پرونده دارند که این زنان 16 هزار و 60 فرزند مجرد دارند. 33 درصد این زنان همسرشان فوت کرده و 29.4 زن مطلقه و 29.56 زن نیز متاهل و 7.23 این زنان نیز مجرد هستند.

وی با اعلام اینکه 26 هزار و 108نفر در سامانه ستاد ثبت اطلاعات شده اند که خدمات دریافت می کنند، بیان کرد: از این تعداد 10 هزار و 175 نفر شهروند هستند که خدمات موردی می گیرند و تحت پوشش خدمات ما نیستند به طوریکه گاه از سوی شورای شهر یا سایر ارگان ها جهت کسب وام معرفی می شوند.

وی ادامه داد: برخی از خانم‌هایی نیز هستند که برایشان کار انجام داده ایم اما هنوز به توانمندی کامل نرسیده اند. هر چند که دیگر نیاز به پشتیبانی و حمایت هم ندارند و آمارشان 1 هزار و 234 نفر است که از سیستم سرپرست خانواری به شهروند معمولی منتقل شده اند.

.




چگونه سوانح هوایی سرنوشت سیاسی کشورها را تغییر داد؟