آموزش نانوایان ایرانی در فرانسه ؛ کیفیت نان سنتی ایرانی با کمک فرانسوی‌ها بهبود می‌یابد


علی شفائی تولید نان‌های سنتی ایرانی با بهره‌گیری از دانش و تجارب فرانسوی‌ها بهبود می‌یابد. به گزارش خبرنگار جهان اقتصاد، رئیس آکادمی باگت فرانسه در نشستی با اصحاب رسانه، با اعلام این خبر افزود: از مشاهده تجهیزات و تولیدات نان در ایران به صورت شگفت انگیزی تحت تاثیر قرار گرفته‌ام، چراکه این نوع پخت در ایران که به سنت‌های آن نیز...


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تکلیف واردات آیفون معلوم شد