طرز تهیه گراتن سبزیجات
منبع خبر / شفاآنلاین / تغذیه و سلامت
این روزها طرفدارهای غذاهای گیاهی کم نیستن علتاش هم مختلفه یا به خاطر تناسب اندام بیشتر یا حفظ سلامت و … از طرفی تنوع غذاهای گیاهی هم خیلی بالاست و میتونه همه سلیقه هارو راضی نگه داره، یکیش همین دستور غذای خوشمزه امروز یعنی گراتن سبزیجات که هم سالمه و هم خوشمزه …
شفا آنلاین: این روزها طرفدارهای غذاهای گیاهی کم نیستن علتاش هم مختلفه یا به خاطر تناسب اندام بیشتر یا حفظ سلامت و … از طرفی تنوع غذاهای گیاهی هم خیلی بالاست و میتونه همه سلیقه هارو راضی نگه داره، یکیش همین دستور غذای خوشمزه امروز یعنی گراتن سبزیجات که هم سالمه و هم خوشمزه …
امیدوارم درستش کنین و از نوش جون کردنش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه گراتن سبزیجات
۴۰۰ گرم گل کلم
۴ عدد کدو کوچک
۲۰۰ گرم قارچ
۱ عدد فلفل دلمه ای
۱/۲ لیوان شیر
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
۱ قاشق غذاخوری آرد گندم
۱ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
۴۰ گرم کره
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه گراتن سبزیجات
مراحل تهیه گراتن سبزیجات
1. ابتدا باید سبزیجاتمون رو آماده کنیم پس کدو هارو به دو نیم تقسیم کرده و بعد از وسط نصف میکنیم و بهشون نمک میزنیم و فلفل دلمه ای هارو هم خورد میکنیم و بعد داخل ماهیتابه ای که کمی کفش رو چرب کردیم میذاریمشون و یا حرارت ملایم اجازه میدیم تا هم بپزن و هم آبشون مقداری کشیده بشه و کمی هم طلایی بشن. در ماهیتابه رو نبندین تا آب سبزیجات خوب کشیده بشه.
2. گل کلم هارو هم داخل آبی که با نمک مخلوط شده به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میپزیم تا کمی نرم بشن و بعد از پخت داخل آبکش میریزیمشون تا آبشون بره و در نهایت داخل ماهیتابه ای نچسب بدون روغن میذاریمشون و حرارت رو ملایم میکنیم تا آب اضافیشون بره که در هنگام پخت داخل فر آب نندازن.
3. حالا قارچ هارو هم خورد کرده و با کمی نمک و ۲۰ گرم کره داخل ماهیتابه تفتشون میدیم تا بپزن و آب بندازن
4. بعد از اینکه قارچ پخت و آب انداخت شعله رو زیاد میکنیم تا آب اضافیشون بره و سرخ و طلایی بشن.
5. حالا باید سس سفید گراتن رو حاضر کنیم پس سیر و ۲۰ گرم کره رو با هم روی حرارت ملایم کمی تفت میدیم تا کره مزه سیر رو بگیره ولی سرخ نشه.
6. بعد آرد رو اضافه میکنیم و با مواد تفت میدیم تا به صورت یکنواخت با کره مخلوط بشه.
7. حالا شیر رو کم کم اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا آرد گوله نشه.
8. وقتی سس قوام اومد پنیر پارمزان رو اضافه میکنیم تا پنیر آب شده و سس یکنواخت بشه.
9. حالا سس ما هم آماده است و فقط مونده چیدن مواد داخل ظرف مورد نظرمون.
10. کف ظرفمون رو کمی چرب کرده و بعد سبزیجاتمون رو به طور یکنواخت داخلش میچینیم.
11. حالا سس سفید رو روی سبزیجات پخش میکنیم.
12. قارج هارو روی مواد میذاریم.
13. بعد تمام سطح ظرف رو با پنیر پیتزا میپوشونیم و ظرف رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم تا بپزه و ۵ دقیقه آخر هم گریل رو روشن میکینم و اجازه میدیم تا روی پنیر هم طلایی بشه.
امیدوارم درستش کنین و از نوش جون کردنش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه گراتن سبزیجات
۴۰۰ گرم گل کلم
۴ عدد کدو کوچک
۲۰۰ گرم قارچ
۱ عدد فلفل دلمه ای
۱/۲ لیوان شیر
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
۱ قاشق غذاخوری آرد گندم
۱ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
۴۰ گرم کره
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه گراتن سبزیجات
مراحل تهیه گراتن سبزیجات
1. ابتدا باید سبزیجاتمون رو آماده کنیم پس کدو هارو به دو نیم تقسیم کرده و بعد از وسط نصف میکنیم و بهشون نمک میزنیم و فلفل دلمه ای هارو هم خورد میکنیم و بعد داخل ماهیتابه ای که کمی کفش رو چرب کردیم میذاریمشون و یا حرارت ملایم اجازه میدیم تا هم بپزن و هم آبشون مقداری کشیده بشه و کمی هم طلایی بشن. در ماهیتابه رو نبندین تا آب سبزیجات خوب کشیده بشه.
2. گل کلم هارو هم داخل آبی که با نمک مخلوط شده به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میپزیم تا کمی نرم بشن و بعد از پخت داخل آبکش میریزیمشون تا آبشون بره و در نهایت داخل ماهیتابه ای نچسب بدون روغن میذاریمشون و حرارت رو ملایم میکنیم تا آب اضافیشون بره که در هنگام پخت داخل فر آب نندازن.
3. حالا قارچ هارو هم خورد کرده و با کمی نمک و ۲۰ گرم کره داخل ماهیتابه تفتشون میدیم تا بپزن و آب بندازن
4. بعد از اینکه قارچ پخت و آب انداخت شعله رو زیاد میکنیم تا آب اضافیشون بره و سرخ و طلایی بشن.
5. حالا باید سس سفید گراتن رو حاضر کنیم پس سیر و ۲۰ گرم کره رو با هم روی حرارت ملایم کمی تفت میدیم تا کره مزه سیر رو بگیره ولی سرخ نشه.
6. بعد آرد رو اضافه میکنیم و با مواد تفت میدیم تا به صورت یکنواخت با کره مخلوط بشه.
7. حالا شیر رو کم کم اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا آرد گوله نشه.
8. وقتی سس قوام اومد پنیر پارمزان رو اضافه میکنیم تا پنیر آب شده و سس یکنواخت بشه.
9. حالا سس ما هم آماده است و فقط مونده چیدن مواد داخل ظرف مورد نظرمون.
10. کف ظرفمون رو کمی چرب کرده و بعد سبزیجاتمون رو به طور یکنواخت داخلش میچینیم.
11. حالا سس سفید رو روی سبزیجات پخش میکنیم.
12. قارج هارو روی مواد میذاریم.
13. بعد تمام سطح ظرف رو با پنیر پیتزا میپوشونیم و ظرف رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم تا بپزه و ۵ دقیقه آخر هم گریل رو روشن میکینم و اجازه میدیم تا روی پنیر هم طلایی بشه.
منتخب امروز
بیشترین بازدید یک ساعت گذشته
- 22 ساعت پیش آرتروز درمان قطعی دارد؟
- 26-12-1396 10 نمونه چای لاغری گیاهی برای کاهش وزن
- 19 ساعت پیش چه کسانی نباید چای با چاشنی بخورند؟
- 22 ساعت پیش مضرات جوش شیرین در نان
- 22 ساعت پیش چه کنیم دیسک گردن نگیریم؟
- 02-12-1399 هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید
- 09-06-1396 با استفاده از این روش ها، اشتهایتان را افزایش دهید
- 04-06-1401 آلوبخارا بخورید تا سکته مغزی نکنید!
- 07-03-1398 بیماری لایم چیست؟ و رژیم غذایی مناسب آن
- 11-04-1402 آزمایش بار میکروبی در فرآوردههای لبنی سنتی
- 18-01-1397 ویژگیهای گوشت قرمز سالم
- 18-06-1397 دارچین اصل را بشناسید
- 02-11-1396 قبل از خواب چه بخوریم و چه نخوریم!
- 08-03-1403 اگر این علائم را دارید دچار کمبود منیزیم هستید
- 19 ساعت پیش یک فایده مهم اما ناگفته از ویتامین D
- 1 روز پیش افزایش قد با مصرف این مواد غذایی
- 1 روز پیش این افراد لیمو نخورند
- 1 روز پیش 5 دلیل خوب برای مصرف تخم شربتی
- 14-06-1397 سبزیجات کم قند با 21 نوع مختلف که برای دیابتیها مناسب هستند