خواص پاچه گوسفند چیست و چه کسانی نباید بخورند؟


فراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند, از مصرف پاچه پخته شده بهره می‌برند,مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است.

خواص پاچه گوسفند چیست و چه کسانی نباید بخورند؟شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>محمد عسکر فراشاه، متخصص طب ایرانی، درباره خواص پاچه گوسفند


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

رژیم غذایی کتوژنیک ممکن است پیری قلب و کلیه ها را تسریع کند