طرز تهیه کیک گیلاس و بادام
میتونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید و لذت ببرید.
میتونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
کره ۲۲۵ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد ۲۵۰ گرم
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
بادام ۱۰۰ گرم
مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه
کره ۲۲۵ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد ۲۵۰ گرم
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
بادام ۱۰۰ گرم
مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه
آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام:
۱- تخممرغها رو با چنگال بزنید.
۲- بادام ها رو آسیاب کنید.
۳- مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون کاملا شسته بشه. اونها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اونها رو بگیرید.
طرز تهیه:
کیک گیلاس و بادام از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخممرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتیمتری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک میزنید و خارج میکنید، تمیز باشه) بپزید.
بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید.