طرز تهیه آش مخصوص سرماخوردگی و آنفلوآنزا


 طرز تهیه آش مخصوص سرماخوردگی و آنفلوآنزا

به گزارش بهداشت نیوز، برای تهیه آش مخصوص سرماخوردگی و عفونت‌های تنفسی که برای هر نوع آنفلوآنزا نیز مناسب است، مقداری مساوی از زردک، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، بِه و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به‌همراه آب...

به گزارش بهداشت نیوز، برای تهیه آش مخصوص سرماخوردگی و عفونت‌های تنفسی که برای هر نوع آنفلوآنزا نیز مناسب است، مقداری مساوی از زردک، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، بِه و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به‌همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ کنید.

پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به ترکیب فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک طبیعی و آبلیمو به آن اضافه کنید.

این غذا بسیار پر‌انرژی و زود‌هضم بوده و برای بیماری‌های تب‌دار عفونی بسیار مفید است و نرم‌کننده مخاط سیستم تنفسی است؛ بدانید در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش به‌هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می‌کند.

تذکر؛ در طبخ این آش به‌جای پیاز می‌توانید از پیازچه به‌همراه چند حبه سیر نیز استفاده کنید؛ در مواقعی که تب وجود ندارد، می‌توان یک تکه‌ ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد؛ گیاهان خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه از عطاری‌ها قابل تهیه است.

منبع: تسنیم


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

توصیه‌های تغذیه‌ای طب سنتی به دانشجویان و دانش‌آموزان در ایام امتحانات