دستور شیرینی برنجی
شیرینی برنجی یکی از شیرینی های مرسوم کرمانشاهه که تو شهراهای دیگه هم طرفدارای زیادی داره. از دستور شیرینی برنجی به خاطر سبکی این شیرینی به جای قند کنار چایی میتونین استفاده کنین. طرز تهیه شیرینی برنجی رو براتون نوشتیم، به عنوان یکی از شیرینی های عید درست کنین و ازش لذت ببرین.
مواد لازم جهت شیرینی برنجی :
آرد برنج یک و نصف لیوان پودر قند سه چهارم لیوان تخم مرغ ۱ عدد گلاب یک چهارم لیوان کره سه چهارم لیوان تخم خرفه برای تزییندستور شیرینی برنجی :
زرده ها و سفیده های تخم مرغ رو جدا میکنیم.
کره رو روی حرارت بخار ذوب میکنه.
زرده تخم مرغ و کره رو به پودر قند اضافه و مخلوط میکنیم.
گلاب و آرد برنج رو به مایه شیرینی اضافه و مخلوط میکنیم.
سفیده تخم مرغ رو تو یه کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا خودش رو بگیره.
سفیده های تخم مرغ رو به مایه شیرینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یه دست بشه.
روی کاسه رو میپووشنیم و ۲۴ ساعت خمیر رو تو یخچال استراحت میدیم.
تیکه های کوچیکی از خمیر برمیداریم و با دست به شکل گرد حالت میدیم.
داخل سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و شیرینی ها رو با فاصله تو سینی میچینیم.
روی شیرینی ها رو با مهر مخصوص شیرینی یا ابزار طرح میزنیم و تخم خرفه میپاشیم.
سینی رو تو فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد ۲۵ دقیقه میذاریم تا شیرینی ها بپزن.