طرز تهیه کیک دولایه


طرز تهیه کیک دولایه   طرز تهیه کیک دولایه   می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.   مواد لازم خمیر:  کره 200 گرم  شکر   200 گرم تخم مرغ  4 عدد  پودر کاکائو   85 گرم آرد 140 گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری شیر 3 قاشق سوپخوری... نوشته طرز تهیه کیک دولایه اولین بار در داناکده پدیدار شد.


طرز تهیه کیک دولایه

طرز تهیه کیک دولایه

طرز تهیه کیک دولایه

می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:

کره ۲۰۰ گرم
شکر 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پودر کاکائو 85 گرم
آرد ۱۴۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شیر ۳ قاشق سوپخوری

مواد لازم کرم:

شکر ۱۶۰ گرم
شیر 3 پیمانه
آرد ۳ قاشق سوپخوری
کره یک قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

میوه های دلخواه به مقدار لازم
شکر 2 قاشق سوپخوری
آب ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک دولایه :

ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.

برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.

هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

cloob اشتراک در فیس نما طرز تهیه کیک دولایههم میهن


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه شله‌زرد، خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین دسر ایرانی در ماه رمضان