کلاه «ناپلئون» زیر چکش حراج می‌رود +عکس


کلاه «ناپلئون» زیر چکش حراج می‌رود +عکس

کلاه دولبه که ناپلئون در نبرد معروف «واترلو» به سر داشت حالا 200 سال پس از مرگش به حراج گذاشته می‌شود.

خبرگزاری فارس: به نقل از فرانس پرس، کلاه دولبه که ناپلئون در نبرد معروف «واترلو» به سر داشت حالا ۲۰۰ سال پس از مرگش به حراج گذاشته می‌شود.

ناپلئون عادت داشت کلاه دولبه سر کند تا اینکه از کلاه‌های نوک‌دار در جلو و عقب استفاده کند و همین نوع کلاه او را از مسافت‌های خیلی دور در نبرد برای همه قابل شناسایی می‌کرد.

نکته جالب اینکه طی ۱۵ سالی که ناپلئون بناپارت در راس قدرت بود حدود ۱۲۰ کلاه دولبه بر سر گذاشت که همه توسط کلاه‌دوزان فرانسوی موسوم به «پوپارد» دوخته می‌شدند. در حال حاضر از آن تعداد کلاه تنها تعداد اندکی در موزه‌ها موجود است که اصالت آن‌ها متعلق به ناپلئون بُناپارت است.

کلاه «ناپلئون» زیر چکش حراج می‌رود +عکس

اِتیَن باسِک مسول حراجی لیون فرانسه در مورد این کلاه گفت:"این کلاه از جنبه تاریخ مرتبط و نیز اندازه سر ناپلئون، اصالت آن را تایید می‌کند. هرچند محل تولید این کلاه به درستی مشخص نیست لیکن اسناد مربوط به این کلاه که در جنگ واترلو سال ۱۸۱۵ به صورت غنیمت جنگی به یک سرهنگ هلندی رسیده موجود است.

چهار سال پیش کلاهی شبیه کلاه ناپلئون که دارای دو لبه در طرفین بود مربوط به خاندان سلطنتی موناکو در یک حراجی به مبلغ ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار یورو معادل ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به «هاریم» مالک شرکت بزرگ محصولات غذایی و کشاورزی کره جنوبی فروخته شد.

در حراجی که پس فردا دوشنبه برای این کلاه برگزار خواهد شد انتظار می‌رود این کلاه به مبلغ ۳۰ تا ۴۰ هزار یورو به فروش برسد و قیمت نسبتا پایین این پیش‌بینی به دلیل عدم نگهداری مناسب و آسیب‌هایی است که به این کلاه وارد شده و در بسیاری بخش‌ها خوردگی و خشکی جنس چرم آن به چشم می‌خورد و بصورت مناسب از آن نگهداری به عمل نیامده است و همین باعث پایین آمدن قیمت پیش‌بینی فروش ْآن می‌گردد. با این وجود همیشه رقم‌هایی بسیار بالاتر از پیش‌بینی کارشناسان در حراجی متعلقات ناپلئون پرداخت می‌شود.

در ماه نوامبر گذشته یک برگ از جنس طلا که برای روی تاج ناپلئون در سال ۱۸۰۴ کار شده بود تنها با وزن ۱۰ گرم در یک حراجی به مبلغ ۶۲۵ هزار یورو به فروش رسید.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

توزیع 150 تن گوشت مرغ منجمد تنظیم بازار در خراسان جنوبی آغاز شد