دستور ماهی ماکرل اسپایسی
ماهی ماکرل اسپایسی و بقیه ماهی های چرب مثل ساردین با ادویه های تند لذیذتر میشن. سعی کنین اونا رو با سس کاری یا هاریسا امتحان کنین. سس هاریسا یه سس تنده که از فلفل قرمز خشک، سیر و ادویه هایی که اصالتا به تونس برمیگردن تهیه میشه ولی تو بازارها و سوپرمارکت های خاص هم پیدا میشه. این طرز تهیه ماهی ماکرل اسپایسی برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت ماهی ماکرل اسپایسی:
ماهی ماکرل ۶ عدد سس هاریسا ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون خالص ۳ قاشق سوپخوری پرتقال ۳ عدد تربچه ۳۰۰ گرم پیاز سرخ شده ۱ عدد سرکه قرمز ۲ قاشق سوپخوری جعفری تازه ۱ دسته نمک و فلفل به مقدار لازمدستور ماهی ماکرل اسپایسی:
۳ تا ۴ بار تو هر دو طرف روی گوشت ماهی با چاقو شکاف عمیقی میزنیم.
سس هاریسا به علاوه ی ۱ قاشق سوپخوری روغن و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم و اونو به همه سطوح ماهی ها میمالیم.
ماهی رو چند ساعت تو یخچال میذاریم تا مارینه بشه.
پرتغال ها رو پوست میگیریم و به شکل حلقه های نازک برش میزنیم.
تربچه و پیاز سرخ رو نازک ورقه ورقه میکنیم.
اونا رو با پرتقال، سرکه و بقیه روغن زیتون تو بشقاب میریزیم.
مواد سالاد رو با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
قفسه های گریل رو با قلمو چرب میکنیم.
هر دو طرفِ ماهی ها رو به مدت چند دقیقه میذاریم تا ذغالی بشن و بپزن.
برگ های جعفری رو روی سالاد میریزیم و با ماهی سرو میکنیم.