طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه
اصلیترین مواد برای تهیه سوپ شیر جو پرک، قارچ، خامه صبحانه، مرغ و یا عصاره مرغ هستند. نکته مهم این است که شیر را نباید مستقیما به ترکیب مواد لازم اضافه کنید. در تهیه سوپ شیر ابتدا شیر را با آب ترکیب میکنند.
قصد داریم طرز تهیه سوپ شیر یا سوپ سفید بدون خامه را آموزش دهیم که بسیار خوشطعم بوده و گزینه مناسبی برای یک وعده شام سبک یا پیش غذایی شیک برای مهمانیها محسوب میشود.
۱. طرز تهیه سوپ شیر به روش سنتی
مواد لازم
مواد لازم
شیر ۱ لیتر
جو پرک نصف بسته
قارچ ۳۰۰ گرم
هویج ۲-۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ نصف ۱ عدد
کنسرو ذرت ۱ عدد
نمک، فلفل سفید، زردچوبه به میزان لازم
مغز کرفس (اختیاری) ۱ عدد
سوپ شیر
روش پخت
برای تهیه سوپ شیر، ابتدا سینه مرغ را با کمی نمک، زردچوبه و یک پیاز کوچک جداگانه بپزید.
بعد جو پرک را داخل خردکن یا آسیاب بریزید تا کمی خردتر شود. (حدود ۱/۴ اندازه اصلی)
حالا جو پرک آسیابشده را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید.
در قابلمه رو کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز شده و لعاب بنیدازد.
بین ۱/۵ تا ۲ ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و له شود و آب آن تا حد امکان کم شود.
حالا شیر را داخل قابلمه بریزید.
بعد از آن هویج رندهشده، قارچ ورقهشده و در صورت تمایل مغز کرفس خردشده را به سوپ اضافه کنید.
حدود یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.
در آخر، سینه مرغ ریشریش شده و کنسرو ذرت را به سوپ اضافه کنید.
۵ دقیقه قبل از سرو سوپ، نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و آن را سرو کنید.
سوپ شیر یکی از بهترین گزینهها برای مهمانی است. در صورت تمایل از سبزیجات دیگر مثل کدو، نخودفرنگی و ... نیز میتوانید استفاده کنید که این به ذایقه شما بستگی دارد.
نکته مهم
اگر بعد از پخت سینه مرغ آبی در ظرف باقی ماند، حتما از آن برای پخت سوپ شیر استفاده کنید که طعم عالی به سوپ میدهد.
اگه سوپ شما بیش از حد غلیظ شد و سوپ رقیقتر دوست دارید، مقدار شیر را بیشتر کنید.
برای پخت یا سرو این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید، زیرا ممکن است شیر ببرد.
فلفل سفید طعم این سوپ را خیلی خوشمزهتر میکند.
منبع: مجله ستاره
۱. طرز تهیه سوپ شیر به روش سنتی
مواد لازم
مواد لازم
شیر ۱ لیتر
جو پرک نصف بسته
قارچ ۳۰۰ گرم
هویج ۲-۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ نصف ۱ عدد
کنسرو ذرت ۱ عدد
نمک، فلفل سفید، زردچوبه به میزان لازم
مغز کرفس (اختیاری) ۱ عدد
سوپ شیر
روش پخت
برای تهیه سوپ شیر، ابتدا سینه مرغ را با کمی نمک، زردچوبه و یک پیاز کوچک جداگانه بپزید.
بعد جو پرک را داخل خردکن یا آسیاب بریزید تا کمی خردتر شود. (حدود ۱/۴ اندازه اصلی)
حالا جو پرک آسیابشده را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید.
در قابلمه رو کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز شده و لعاب بنیدازد.
بین ۱/۵ تا ۲ ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و له شود و آب آن تا حد امکان کم شود.
حالا شیر را داخل قابلمه بریزید.
بعد از آن هویج رندهشده، قارچ ورقهشده و در صورت تمایل مغز کرفس خردشده را به سوپ اضافه کنید.
حدود یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.
در آخر، سینه مرغ ریشریش شده و کنسرو ذرت را به سوپ اضافه کنید.
۵ دقیقه قبل از سرو سوپ، نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و آن را سرو کنید.
سوپ شیر یکی از بهترین گزینهها برای مهمانی است. در صورت تمایل از سبزیجات دیگر مثل کدو، نخودفرنگی و ... نیز میتوانید استفاده کنید که این به ذایقه شما بستگی دارد.
نکته مهم
اگر بعد از پخت سینه مرغ آبی در ظرف باقی ماند، حتما از آن برای پخت سوپ شیر استفاده کنید که طعم عالی به سوپ میدهد.
اگه سوپ شما بیش از حد غلیظ شد و سوپ رقیقتر دوست دارید، مقدار شیر را بیشتر کنید.
برای پخت یا سرو این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید، زیرا ممکن است شیر ببرد.
فلفل سفید طعم این سوپ را خیلی خوشمزهتر میکند.
منبع: مجله ستاره