دستور تهیه پاکوره هندی


چی لازم دارم: سیب زمینی: 4 عددآرد گندم: 2 پیمانهتخم مرغ: 4 عددتره و جعفری خردشده: 200 گرمتمرهندی: یک بسته کوچکنمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه: به میزان لازمروغن سرخ کردنی: به میزان لازم چطور بپزم: 1. سیب زمینی‌ها را بشویید و با پوست بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید.2. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید. مراقب باشید آب را کم کم اضافه...

دستور تهیه پاکوره هندی
چی لازم دارم:

سیب زمینی: ۴ عدد
آرد گندم: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
تره و جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم
تمرهندی: یک بسته کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

چطور بپزم:

۱. سیب زمینی‌ها را بشویید و با پوست بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید.
۲. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید. مراقب باشید آب را کم کم اضافه کنید تا گلوله نشود.

۳. تخم مرغ‌ها را به محلول آرد و آب اضافه و خوب مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
۴. سبزی‌ها را با سیب زمینی مخلوط و نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه یکدست شود.

۵. تمرهندی را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و از صافی بگذرانید.
۶. ۴ قاشق از شیره تمرهندی را همراه مخلوط سیب زمینی به مخلوط آرد و آب و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۷. از مواد با قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.
۸. باقیمانده شیره تمرهندی را با کمی روغن و فلفل قرمز تند و نمک بجوشانید تا سس غلیظی درست شود و همراه پاکوره سرو کنید.

نکته آشپزی: می‌توانید از یک عدد فلفل تند خرد شده در این غذا استفاده کنید.
منبع:برترین ها

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آواز ماندگار؛ تمرین آواز استاد محمدرضا شجریان با همایون در 9 سالگی/ بنازم به این صدا ک...