ایده خلاقانه درب بطری و پیاز در ۳۰ دقیقه

یک شاهکار خانگی: ترکیب پیاز، تخممرغ و سبزیجات در قالبی خمیری و دلپذیر
جادوی آشپزی: طعمی بینظیر با پیازهای تفتداده و خمیر !
- دستور تهیهی غذا با دو عدد پیاز خردشده آغاز میشود. ابتدا پیازها را تفت میدهند و سپس کنار میگذارند تا خنک شوند.
- در مرحلهی بعد، آرد، نمک، تخممرغ، و کفیر را با هم مخلوط میکنند تا خمیر تهیه شود. این خمیر پس از آماده شدن، با پوشش پلاستیکی پوشانده شده و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت داده میشود.
- همزمان، مخلوطی از سه عدد تخم مرغ آبپز خردشده، پیازهای سرد شده، نمک، فلفل سیاه آسیاب شده و سبزیجات خشک تهیه میشود که به عنوان مواد میانی غذا استفاده میشود.
- خمیر آماده شده به صورت ورقه باز شده و به شکل کاسه درمیآید. سپس مواد میانی در داخل این کاسهها قرار میگیرد و خمیر به گونهای بسته میشود که در ویدیو نمایش داده شده است.
- غذاهای آماده شده بر روی کاغذ روغنی قرار گرفته و با تخم مرغ رومال میشوند و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه پخته میشوند.