طرز تهیه املت نودل، یک غذای سریع و خوشمزه

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۰۴-۱۱-۱۴۰۳

طرز تهیه املت نودل، یک غذای سریع و خوشمزه

املت نودل یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم لذیذ و روش تهیه آسان، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این غذا ترکیبی از نرمی تخم‌مرغ و طعم دلپذیر نودل است که با افزودن سبزیجات و ادویه‌های مختلف، طعم آن را چند برابر می‌کند.

طرز تهیه املت نودل مرحله به مرحله

شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی در این قسمت با طرز تهیه املت نودل محبوب آشنا می شوید. این نودل و املت طعم و رسپی عالی دارد.

مواد لازم برای تهیه املت نودل:

  • نودل: به مقدار دلخواه
  • تخم‌مرغ: بسته به تعداد نفرات
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • قارچ: به دلخواه
  • پنیر: به دلخواه (پنیر پیتزا، پنیر چدار و...)
  • ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
  • روغن: به مقدار لازم

املت نودل

طرز تهیه املت نودل:

آماده‌سازی مواد:

نودل را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آن بپزید و آبکش کنید.

پیاز، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و قارچ را نگینی خرد کنید.

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف شکسته و با چنگال خوب هم بزنید.

ادویه‌ها را به تخم‌مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.

تفت دادن سبزیجات:

در یک تابه، روغن را گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.

فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و قارچ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

حتماً بخوانید:
100 گرم نودل چقدر کربوهیدرات دارد ؟

۱۰۰ گرم نودل چقدر کربوهیدرات دارد ؟

کربوهیدرات نودل به طور کلی بالا است. با ما همراه باشید تا با کربوهیدرات و ارزش غذایی ۱۰۰ گرم نودل آشنا شوید.

ترکیب مواد:

نودل آبکش شده را به مواد تفت داده شده اضافه کنید.

مخلوط تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید و همه چیز را به خوبی با هم مخلوط کنید.

پخت املت:

مواد را در یک تابه بزرگ یا ماهیتابه تفلون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

در صورت تمایل، پنیر رنده شده را روی مواد بپاشید.

در تابه را ببندید و اجازه دهید املت به مدت چند دقیقه بپزد تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند.

سرو:

املت نودل آماده را به همراه سالاد یا نان سرو کنید.

طرز تهیه املت نودل

نکات مهم املت نودل :

می‌توانید از سبزیجات دلخواه دیگری مانند کلم بروکلی، نخود فرنگی یا اسفناج نیز در این غذا استفاده کنید.

برای طعم‌دار کردن بیشتر املت، می‌توانید از انواع سس‌ها مانند سس سویا یا سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

اگر دوست دارید املت شما تردتر شود، می‌توانید قبل از سرو آن را زیر گریل قرار دهید.

املت نودل یک غذای بسیار متنوع است و شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود، مواد و ادویه‌های مختلفی را به آن اضافه کنید. این غذا به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا یک میان وعده سبک بسیار مناسب است.




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
نشانه های افراد سوداوی مزاج (سرد و خشک)؛ اینفوگرافیک