استاندار فارس در نشست مشترک علمای اهل سنت و تشیع در لارستان گفت: به رغم وجود تنوع اقوام و مذاهب و ادیان در استان فارس شاهد وجود تفاهم و آرامش و صمیمیت میان گروه های مختلف هستیم.

به گزارش خبرگزاری موج از فارس، اسماعیل تبادار در نشست مشترک علمای اهل سنت و تشیع که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در لارستان برگزار شد، گفت: به رغم وجود تنوع ادیان و مذاهب و اقوام مختلف در استان فارس؛ شاهد وجود تفاهم و آرامش و صمیمیت میان گروه های مختلف هستیم.

وی ادامه داد: همه علمای عامل و آگاه در همه کشور به ویژه در استان فارس، با پیروی از منویات بزرگان به ویژه مقام معظم رهبری از تفرقه دوری می کنند که این وحدت برگرفته از اندیشه بزرگ اسلام است.

نماینده عالی دولت در استان فارس با تأکید بر اینکه اسلام هیچ ندایی جز وحدت و رأفت سرنداده است، اظهار داشت: قرآن کریم می فرماید: "وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا"، که این آیین می تواند تمام اختلافات جزئی و حتی کلی را در پناه وحدت محفوظ نگاه دارد.

استاندار فارس ادامه داد: در مبانی کلامی و فقهی، میان شیعه و سنی هیچ اختلافی نیست و اختلاف ها ناشی از مسائل سیاسی و قومی است.

تبادار با بیان این که اسلام براساس آیه "کونا لِلظّالِمِ خَصماً وَ لِلمَظلومِ‌ عَونا"، پرچم دفاع از مظلومان و مبارزه با ظالمان را بلند کرده است، تصریح کرد: دشمنان ما این شعار اساسی اسلام را برنمی تابند و تلاش می کنند آن را در دنیا کمرنگ کنند؛ زیرا شیوه آن ها استکبار طلبی است.

وی ادامه داد: اگر دشمنان نتوانند شعار اسلام را کمرنگ کنند به ایجاد تفرقه میان فرق اسلامی روی می آورند؛ چنانکه در یمن، عراق و سوریه تا کنون ضربات زیادی به مسلمانان وارد کردند.

نماینده عالی دولت در فارس با بیان این که امروز بیش از هر زمان دیگری اسلام و به ویژه جمهوری اسلامی ایران، به وحدت و تفاهم و همدلی نیاز دارد، اظهار داشت: در شرایط امروز هرکس دم از تفرقه بزند به اسلام خیانت می کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که به رغم وجود تنگناهای اقتصادی، استان فارس با هماهنگی علماء، نمایندگان مجلس و مدیران استان؛ به شهادت آمارها، مسیر امیدوار کننده ای را طی می کند، یادآور شد: فضای کسب و کار استان از رتبه 19 در سال 92 به رتبه دوم در سال جاری رسیده است که این آمار نشان دهنده فعالیت های اقتصادی در سراسر استان است.

استاندار فارس با بیان این که کاهش نرخ بیکاری در استان نشان دهنده نتایج فعالیت های مختلف اقتصادی در استان است، تأکید کرد: نرخ بیکاری فارس از ۱۶.۵ در صد در سال 92 به ۹.۹ درصد در بهار سال 97 رسیده است که نشان دهنده حرکت رو به پیشرفت استان است.

تبادار با اشاره به این که مردم لارستان در زمینه سرمایه گذاری به ویژه در زمینه خیراندیشی مشارکت جدی دارند، گفت: فعالیت های نیکوکارانه در استان فارس سرمایه اجتماعی برای استان محسوب می شود.

وی اضافه کرد: خیراندیشان در لارستان در حوزه های مختلف حضور پیدا کرده اند که ثمرات آن در زمینه های ورزشی، دانشگاهی، درمانی ...قابل مشاهده است.

استاندار فارس خاطرنشان کرد: در زمینه راه سازی به عنوان زیرساخت توسعه در منطقه لارستان فعالیت های گسترده ای صورت گرفته است، هرچند تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله داریم.

نماینده عالی دولت در فارس افزود: 17 هزار کیلومتر راه در استان فارس وجود دارد و آزادراه شیراز-اصفهان به عنوان اولین آزادراه جنوب کشور حداکثر تا ابتدای سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

تبادار با بیان این که آزادراه لار-بندرعباس نیز یکی از اهداف بزرگ مدیریت ارشد استان است، تصریح کرد: تلاش می کنیم این طرح را با مشارکت بخش خصوصی اجرا کنیم؛ زیرا اتکا به اعتبارات دولتی موجب طولانی شدن آن خواهد شد.

وی با اشاره به این که 500 کیلومتر بزرگراه و 370 کیلومتر آزادراه در استان فارس در حال ساخت است، اظهارکرد: هم اکنون 40 هزار میلیارد تومان طرح صنعتی در استان فارس در دست احداث است و هشت طرح بزرگ صنعتی با 11 هزار میلیارد تومان اعتبار در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی با تأکید بر این که به توسعه و عمران استان فارس و لارستان امیدوار هستم، افزود: باید تلاش کنیم زمینه حضور بخش خصوصی در طرح های عمرانی و اقتصادی فراهم شود و این موضوع از ابتدای ورودم به استان در دستور کارم بوده است.

استاندار فارس ادامه داد: استانداری فارس در زمینه برگزاری جلسات هم اندیشی میان علمای شیعه و سنی پیشگام بوده و از نظرات و راهکارهای علماء بهره مند شده است.