پیشکسوت استقلال: شفر را قبول ندارم

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ شهریور ۳۱, شنبه ساعت ۲۱:۴۲۰ رأیبدون امتیاز
پیشکسوت استقلال: شفر را قبول ندارم

\ بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال گفت: شفر را در مقام سرمربی قبول ندارم چراکه مدرک سرمربیگری او از من پایین‌تر است.\

به گزارش افکارنیوز،

حسن روشن پیشکسوت باشگاه استقلال تهران ، گفت: نمی خواهم به باشگاه استقلال بیایم چرا که به دلیل مشکلات خانوادگی زمان کافی برای رسیدگی به این گونه مسائل را ندارم. همچنین باید بگویم به هیچ عنوان وینفرد شفر را قبول ندارم چرا که مدرک مربیگری این فرد از من پایین تر است و من هم در سن ۶۰‌ سالگی تصمیم به آن گرفته ام تا از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و بازنشسته شوم و شفر نیز باید به دنبال بازنشستگی خود باشد و از فعالیت در این رشته ورزشی خداحافظی کند.

نیومایر و الحاجی گرو در حد استقلال نیستند

روشن در ادامه گفت: نیومایر و الحاجی گرو بازیکنان در حد و اندازه تیم فوتبال استقلال نیستند و آن ها نباید در تیم بزرگ استقلال حضور داشته باشند. زد و بند ها باعث شده تا این بازیکنان به تیم آبی پوش پایتخت بیایند.

شفر را قبول ندارم

پیشکسوت باشگاه استقلال تهران بیان کرد: شفر باید بداند که به طور حتم باید بازنشسته شود و ای کاش همانند فصل گذشته لیگ برتر عمل کرده و موفقیت هایی را همراه با تیم استقلال با عمل می آورد. من بارها گفته ام که اگر شفر قراردادش با استقلال، بسته شود دیگر عمل کرد خوبی نخواهد داشت.

حسن روشن در ارتباط با شایعه رد احتمال همکاری از سوی باشگاه استقلال با او گفت: من این مطلب را به صراحت رد می کنم و چنین موضوعی وجود ندارد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...