پیش نمایش ون تمام الکتریکی باری فولکسواگن
مدل باربری I.D باز به سطح 4 خودرانی مجهز است و با توجه به روش تست هماهنگ وسایل نقلیه در سراسر جهان (WLTP) مسافتی بین 330 تا 550 کیلومتر را بپیماید
خانواده تمام الکتریک I.D فولکسواگن، عضوی تجاری با نام "I.D باز باربری" دارد که اخیرا به شکلی گسترده در معرض دید عموم قرار گرفته است.
به گزارش گروه خودرویی عصر ایران به نقل از "اتوویک"، این خودرو در نمایشگاه خودرویی هانوفر به نمایش درآمد و روی پلتفرمهای ماژولار الکتریکی (MEB) سوار است. این خودرو از نگاه ظاهری بر پایه همان ونهای مسافری I.D باز سوار شده اند با وجود تفاوتهای زیاد این دو خودرو مدل باربری هیچ دری یا پنچرهای در بخش جانبی یا پشتی خود ندارد.
یکی دیگر از تمایزهای این خودرو با مدل مسافری اوورهنگ بزرگتر در عقب است که حدود 106 میلیمتر طول دارد و باعث بزرگتر شدن محفظه بار میشود. از نظر ابعاد نیز مدل مفهومی I.D باز باربری آینه مدل مسافری آن است. این خودرو 5 متر طول و 1.97 مترعرض داشته و ارتفاعش به 1.96 متر میرسد. فاصله بین دو محور خودرو نیز به 3.30 متر میرسد.
اولین خودروی تجاری از خانواده I.D وعده فضای بزرگ و گسترده در بخش بار را به همگان میدهد. این بخش خودرو کاملا دیجیتالی شده و سریعترین "اینترنت اشیاء" در این بخش فعال است.
اینترنت اشیاء یا "چیزها" به زبان ساده، ارتباط سنسورها و دستگاهها با شبکهای است که از طریق آن میتوانند با یکدیگر یا با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم میتواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساختهای شهری و ترافیک ختم شود.
محفظه بار خودرو شامل یه طبقه بندی الکتریکی برای مدیریت بهتر و تکنیکی حمل بار است. این بخش، ارتباط بهتر واحد کنترل عملکرد با کاربران ایجاد کرده و امکان اجرای مناسب کار و سرعت در ثبت سفارش را فراهم میآورد.
مدل باربری I.D باز به سطح 4 خودرانی مجهز است و با توجه به روش تست هماهنگ وسایل نقلیه در سراسر جهان (WLTP) مسافتی بین 330 تا 550 کیلومتر را بپیماید. این مسافت به سایز باتری و مدل خودرو بستگی دارد. برخی از انواع این خودرو نیز به لطف پنلهای خورشیدی ماژولار موجود بر سقف مسافتی حدود 15 کیلومتر را با انرژی خورشیدی میپیمایند. این خودرو با باتریهای 48 تا 111 کیلووات ساعتی هماهنگی دارد.
مدل به نمایش درآمده در هانوفر موتورهای الکتریکی با قدرت 201 اسببخار داشته و با قابلیت محرک محور عقب با باتری 48 کیلووات ساعتی با بیشینه سرعت 160 کیلومتر بر ساعت حرکت میکند. در صورت تمایل نسخههایی از این خودرو با قابلیت محرک تمام چرخ نیز ارائه میشوند.
در حالی که نسخه مسافری این خودرو در سال 2022 وارد خط تولید میشود، مدل باربری در اوایل سال 2021 به بازار میرسد.