طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی با نان باگت
کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفرههای ایرانیست.
مواد لازم برای کوکو سبزی مجلسی با نان باگت
کوکو سبزی
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم
آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آب 1 پنجم لیوان
نان باگت 1 عدد
روغن به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت
ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.
روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.
نکات
1. در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد.
2. میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید.
3. مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ).
منبع: برترین ها
کوکو سبزی
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم
آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آب 1 پنجم لیوان
نان باگت 1 عدد
روغن به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت
ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.
روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.
نکات
1. در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد.
2. میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید.
3. مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ).
منبع: برترین ها