سرکوب سلولهای سرطانی با شربتی طبیعی
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت طبیعی را در جلوگیری از تکثیر سلولهای سرطانی مؤثر دانست.
به گزارش فانوس، شربت
عناب حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، E ، گروه ویتامینهای B مانند B۱،
B۲، B۳، B۶ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، قند مانند گلوکز، ساکاروز و
فروکتور، فیبر، فسفر، آهن، کلسیم، پروتئین، روی (زینک)، منگنز، منیزیم،
اسید فولیک، ساپونین و فلاونوئیدهاست.
برای
بررسی خواص شربت عناب و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را
میخوانید.
مهمترین خواص شربت عناب
حیدر
عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص شربت عناب اظهار کرد:
این شربت به علت داشتن ویتامینهای A ، C ، E و فلاونوئیدها خاصیت آنتی
اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر
بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند؛ شربت عناب نقشی
مؤثر در جلوگیری از تکثیر سلولهای سرطانی و کنترل تومورهای مغزی دارد.
وی
درباره خواص دیگر شربت عناب بیان کرد: این شربت سرشار از ویتامین C است
بنابراین به جذب آهن در بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، شربت عناب
کبد را پاکسازی و آن را تقویت میکند.
این
محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت عناب تأثیری چشمگیر در کاهش صفرا، رفع
یرقان (زردی)، ناراحتیهای گوارشی مانند زخم معده و روده، ورم و التهاب
معده دارد.
عظمایی
تأکید کرد: شربت عناب به علت وجود اسید فولیک و آهن تعداد گلبولهای قرمز
خون را افزایش میدهد بنابراین کمخونی را برطرف میکند، این شربت آرامبخش
قلب و اعصاب است و نقشی مؤثر در بهبود خلق و خوی و از بین بردن اضطراب،
استرس و افسردگی دارد.
وی
تصریح کرد: شربت عناب بیماریهای تنفسی مانند سرماخوردگی، سرفه، آسم و
خشونت سینه را برطرف میکند، این شربت تأثیری چشمگیر در تناسب اندام و
تقویت عمومی بدن دارد.
عظمایی
یادآوری کرد: شربت عناب نقشی مؤثر در رفع کهیر، خارش، سردرد، سرگیجه و
عطش، کنترل قند، فشار و چربی خون، شادابی و طراوت پوست و مو و تقویت حافظه
دارد، افراد برای تهیه شربت عناب باید از عنابهای تازه استفاده کنند.
توقف رشد سلولهای سرطانی با شربتی طبیعی / تقویت سیستم ایمنی بدن با نسخهای خانگی
مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت عناب
عناب ۵۰۰ گرم
عرق عناب یا آب ۱.۵ لیتر
عسل ۵۰۰ گرم
طرز تهیه شربت عناب
- نخست عنابها را نیم کوب کنید و داخل عرق عناب یا آب بریزید و بگذارید یک روز بماند.
- سپس مخلوط مواد را پنج تا ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.
- پس از اینکه دمای مخلوط مواد متعادل شد (به ۵۰ درجه سانتیگراد رسید) آن را با کمی فشار از صافی عبور دهید.
- عسل را به مخلوط مواد صاف شده اضافه کنید.
- شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.
- پس از سرد شدن شربت آن را داخل ظرف شیشهای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- برای تهیه یک لیوان شربت عناب سه قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید بقیه لیوان را آب اضافه کنید.
- شربت عناب را میتوان روزانه سه لیوان میل کرد.